Lad os gøre det klart! Den rigtige måde at svare på er, at du frit kan bruge din foretrukne mellem- eller mørkristede kaffe. Selvom du kan bruge den kvalitet, du foretrækker, anbefales det stærkt at være opmærksom på malingens størrelse. Det er selve størrelsen, der betyder noget , da det er grovmalet kaffe, du skal bruge.
Koldbrygget kaffe lader forskellige smagsprofiler komme ud af dine bønner, og det er derfor, du måske opdager, at du er klar til at prøve andre ristninger, end dem du foretrækker til en varmbrygget kaffe. Mens lettere ristninger generelt har en tendens til at øge de syrlige kvaliteter, vil de ved koldbrygning blive afdæmpede. Du vil sikkert selv opdage, at mørkere ristninger vil vise sig at være mere egnede.
Ikke desto mindre vil en medium mørk ristning, der helst skal være 100 % Arabica, give din kolde brygningsproces en dejlig nødde- og chokoladesmag, hvilket resulterer i en omsluttende og afbalanceret aroma. Du er selvfølgelig altid velkommen til at eksperimentere og finde ud af, hvilket valg der matcher din smag!
I modsætning til hvad mange måske tror, er kaffe blevet nydt kold i umindelige tider, og kan have været standardmåden at indtage det på i flere samfund. Det glæder os at kunne se, at denne vane i vid udstrækning bliver genopdaget af cafeterier og kaffeelskere, når sommeren nærmer sig!