• Udskriv
  • Bookmark

GUIDE TIL KAFFEBLANDINGERNE

Et par tips til dig, så du bedre kan forstå og vælge dine blandinger


Ristning
Ristning Den perfekte ristning er en hårfin balance mellem temperatur (mellem 210 og 230 °C) og tiden, som den grønne kaffe udsættes for varmen. Det afhænger både af blandingens sammensætning og ekstraktionstypen, som produktet er beregnet til.

Lavazza har formuleret specifikke ristningscyklusser, der kan få det unikke frem i hver blanding og give nuancer af fylde, sødme og duft.
 
Lysristning anvendes til at forbedre fylde og intensitet.
Mellemristning får duften og sødheden frem, især i arabica-blandinger.
Mørkristning er forbeholdt espressoblandinger, hvilket giver dem en cremet kvalitet samt en velafbalanceret smag.


Intensitet Vi klassificerer vores kaffe i tre profiler for at fremhæve deres maksimale aroma, fylde og smag: intensiteten afspejler vores blanding og ristningskunst.

3: Angiver kaffe med mindre fylde og delikat smagsvariant.
4: Angiver kaffe, der er afbalanceret med rige smagsvarianter.
5: Angiver kaffe , der er fyldig med kraftige smagsvarianter.

Intensitet