• Udskriv
  • Bookmark
Qualità Oro
Qualità Oro
Facebook
Ristning tostatura
mellemristet
Smagsprofil
Smag
Krop
Intensitet

Oro er noget særligt. For Oro er det originale Luigi Lavazza blend og dermed grundstenen i Lavazzas passion for kaffe. Kaffens intense aroma har gjort den til en foretrukken klassiker blandt passionerede kaffedrikkere og kendere. Kaffen er af de fineste 100% Arabica-bønner fra Centralamerika og det afrikanske højland. Oro er fyldig, blød og aromatisk med en rund forfinet smag.

Lavazza Qualità Oro – Det originale Luigi Lavazza blend

Tradition, ekspertise, lidenskab – det er disse værdier, der gør Lavazza Qualità Oro til en helt særlig kaffe, der bare skal prøves. Sådan har det været i mere end 50 år, siden disse værdier blev formuleret af Luigi Lavazza i Torino i 1956. Hans ekspertise og viden om brygning af den perfekte kop kaffe er blevet videregivet fra generation til generation lige siden. Forkæl dig selv med smagen af en ægte italiensk kvalitetskaffe. Qualità Oro er en favorit blandt Italiens kaffeelskere – en oplevelse, som lever helt op til den, du får på et italiensk piazza. Den fyldige aromatiske smag af 100 % arabica bønner, den uforlignelige duft… Dette er den helt perfekte kaffe for kendere, som forventer den absolut bedste kvalitet i hver dråbe. Og det bedste er, at denne oplevelse kan nydes derhjemme, lige når du har lyst. Lavazza Qualità Oro passer til alle brygningsmetoder. Du kan brygge den i hånden, med filter, i en stempelkande eller på en kaffemaskine. Lavazza Qualità Oro garanterer den unikke smag og perfekte blanding, som gør hverdagen til noget helt specielt.

100 % Arabica bønner giver en fyldig, blød smag

Forkæl dig selv med 100 % Arabica bønner, den bedste af de bedste arabica-bønner, som er blevet nøje sorteret og vasket (på italiensk: "lavare") ved en metode, der kun bruges til den allerfineste kaffe. Vaskningen bevarer den fulde aroma og bløde smag, som er et vidnesbyrd om Lavazzas kaffeeksperters lange erfaring og lidenskab. I Lavazza Qualità Oro bruges kun de bedste bønner, som er nøje udvalgt af vores kaffeeksperter. Udvalgte arabica-bønner fra Centralamerika, som giver en frugt- og blomsteragtig smag, og fra Brasilien, som tilføjer et strejf af malt og honning, blandes for at skabe denne unikke blanding, som er sød, aromatisk og simpelthen uimodståelig.

Vores bedste kaffe for kendere

Kun det bedste er godt nok til dig, dine venner og din familie. Lavazza Qualità Oro er nem at kende i sin gyldne pakke. Vores bedste kop kaffe er af en så høj kvalitet, at du er garanteret nydelse fra første til sidste dråbe.

DALLA TAZZINA ALLA CUCINA
KAFFE BØNNEN SOM DET CENTRALE PUNKT
Kaffe er det naturlige centrum for Lavazzas univers.
REGIONALE OPSKRIFTER
REGIONALE OPSKRIFTER EN REJSE TIL ITALIEN
Fem regionale opskrifter på espresso genfortolket af Lavazzas Training Center.
Tierra
¡TIERRA! PROJEKTET BÆREDYGTIGHED OG UDMÆRKELSE
¡Tierra! var Lavazzas første uafhængige CSR-projekt.