• Udskriv
  • Bookmark
Qualità Rossa
Qualità Rossa
Facebook
Ristning tostatura
mellemristet
Smagsprofil
Smag
Krop
Intensitet

Rossa er populær og den bedst sælgende helbønne i Italien. Det siger ikke så lidt om kvaliteten af en kaffe. Rossa forener Arabica og Robusta-bønner fra Brasilien og Afrika i et udsøgt blend. Kaffen er behagelig og fyldig med en intens aroma og en smag af chokolade. Smagsoplevelsen er behagelig og med en insisterende afslutning. Kaffens afrundede og rige smag forklarer populariteten.

Lavazza Qualità Rossa – Bedstsælgende helbønne i Italien

Start dagen med det samme med Lavazza Qualità Rossa, en af Lavazzas originale og mest populære helbønner. Den intense chokoladesmag og fyldige, fløjlsbløde smag er den perfekte start på din dag. Du kan vælge at lave en filterkaffe espresso, cappuccino eller latte macchiato – Lavazza Qualità Rossa vil med sikkerhed tilfredsstille selv de mest kræsne kaffeelskere. Ligesom Lavazza Qualità Oro er dette en af de klassiske helbønner fra Lavazzas eksperter.  

Vores kaffespecialister i Torino skaber Lavazza Qualità Rossa med kun de allerfineste bønner, som udvælges fra de bedste kaffedyrkningsområder. Vores lidenskab for kaffe viser sig virkelig i ristningen, hvor denne uimodståelige italienske kaffe vækkes til live. Blandingen er kendetegnet ved sød aroma og varme, næsten chokoladeagtige smag, som skaber en unik

Lavazza Qualità Rossa er den helt ægte italienske kaffeoplevelse

Fyldig og krydret – vores populære espressoblanding til cappuccino og latte macchiato giver dig den autentiske smag af Italien. Lavazza Qualità Rossa er dyrket med kærlighed. Den er skabt i et ritual af perfektion, som giver alle kaffekendere et øjeblik af ægte italiensk kaffenydelse. Resultatet: En kaffe, som er fyldig og kraftig som ingen anden, hvor hver dråbe emmer af den lidenskab, den blev fremstillet med.

En fløjlsblød espressoblanding til latte macchiato

Lavazza Qualità Rossa, en favorit i Italien i mere end et århundrede, er et af de mest traditionelle produkter fra kaffeeksperterne i Lavazza – en ægte kaffeklassiker! Den er resultatet af en utrættelig indsats for at skabe fremragende kvalitetsblandinger af espresso, der giver energi og nydelse til vores kunder hver eneste dag. Uanset om den brygges i hånden, i en espressomaskine eller med filter, Lavazza Qualità Rossa passer til alle brygningsmetoder. For at få mest mulig nydelse ud af denne kaffe anbefaler vi, at den bruges til cappuccino eller latte macchiato.

DALLA TAZZINA ALLA CUCINA
KAFFE BØNNEN SOM DET CENTRALE PUNKT
Kaffe er det naturlige centrum for Lavazzas univers.
REGIONALE OPSKRIFTER
REGIONALE OPSKRIFTER EN REJSE TIL ITALIEN
Fem regionale opskrifter på espresso genfortolket af Lavazzas Training Center.
Tierra
¡TIERRA! PROJEKTET BÆREDYGTIGHED OG UDMÆRKELSE
¡Tierra! var Lavazzas første uafhængige CSR-projekt.