UP
  • Udskriv
  • Bookmark

KONSTANT SØGEN EFTER HØJESTE KVALITET, GØR FORSKELLEN

Lavazza har skabt en revolutionerende kapsel, kompatible med Nespresso®* maskiner, som bevarer kaffens naturlige smag og aroma på niveau med friskbrygget kaffe.
Nænsom og lang ristning, ensartet malning, samt den unikke Aroma Safe teknologi som bibeholder kaffens friskhed, smag og kvalitet, er typisk for Lavazzas kaffe.

*Nespresso® er et registreret varemærke, som tilhører en tredjepart uden nogen relation til Luigi Lavazza S.p.A.


*Kompatible med Nespresso® maskiner til hjemmebrug. Nespresso® er et registreret varemærke, som tilhører en tredjepart uden nogen relation til Luigi Lavazza S.p.A.

ESPRESSO
DECISO

De specialudvalgte 100% Arabica-bønner fra Central- og Sydamerika samt Sydøstasien, giver denne espresso en intens og karakterfuld smag, med noter af kakao og tørret frugt.

ESPRESSO
ARMONICO

De nøje udvalgte 100% Arabica-bønner fra Brasilien samt Syd- og Centralamerika, giver denne espresso en rund og fyldig smag, med bløde undertoner af hasselnød og karamel.

LUNGO
AVVOLGENTE

Den perfekte sammensætning af Syd- og Centralamerikanske samt Afrikanske 100% Arabica-bønner, der giver denne kaffe en balanceret fylde med tydelige aner af chokolade og krydderier.

LUNGO
LEGGERO

Den nænsomme italienske ristning af disse nøje udvalgte 100% Arabica-bønner fra Brasilien og Afrika, fremhæver kaffens delikate aroma af blomster og frugt, og giver en uimodståelig sødme og en fantastisk eftersmag.