• Udskriv
  • Bookmark
ØKOLOGISK FILTERKAFFE

¡Tierra! Organic

Rund og afbalanceret EGNET TIL
  • Caffe Filtro

¡Tierra! Organic

¡Tierra! Organic

AROMATISK PROFIL

AROMATISK PROFIL
Med en intens aroma af tørret frugt og blomster

Smagsprofil

Smag
Krop

Ristning

Caramellate
Mellemristet italiensk ristning

Intensitet Vi klassificerer vores kaffe i ti forskellige profiler på baggrund af deres smag, krop og aroma. Hver profil er resultatet af vores viden om blanding og ristning, som giver en anderledes intensitet.

5-7: afbalanceret kaffe, rig på smag.


Bryggemetoder

Læs Lavazza eksperters forslag til brygning af den perfekte kaffe.

Lær mere om bryggemetoder

100 % fra bæredygtigt landbrug
Rund og afbalanceret

Tierra Organic er et udsøgt økologisk blend, hvor kun de bedste bønner udvælges bestående af 100% økologiske- og bæredygtige Arabica-bønner dyrket i UTZ certificerede områder. Kaffen er nænsomt ristet ifølge autentisk, italiensk tradition for at opnå den perfekte kombination af smag og aroma. Kaffen er rund og afbalanceret med fine blomster- og frugtagtige undertoner.

100% ARABICA
100% ØKOLOGISK
100% BÆREDYGTIGT LANDBRUG

Særdeles velegnet til filterkaffe.


Fra etisk og økologisk drevet landbrug

Stammer fra økologiske landbrug i tropiske områder i hele verden. Den har vokset under skyggegivende træer på fantastiske højsletter.

Kaffebønderne er særligt opmærksomme på bevaringen og dyrkningen af jorden for at kunne levere kaffe med overlegen kvalitet.

SOURCING ETHICALLY AND SUSTAINABLY

UTZ Certified
UTZ

Tierra Organic er en kaffe, som stammer 100% fra økologiske landbrug certificeret af UTZ. UTZ er en mærkeordning og faktisk det største bæredygtighedsprogram inden for kaffe. 

UTZ arbejder for at skabe bedre betingelser for bæredygtig produktion af bl.a. kaffe. Det sker gennem information og uddannelse af kaffeavlerne, så de får mulighed for, at forbedre deres produktivitet og produktkvalitet samtidig med der passes godt på både mennesket og miljøet. Kaffen er derfor dyrket af kaffeavlere, der er særligt opmærksom på bevarelsen og dyrkningen af jorden, og som samtidig bidrager med en uovertruffen kaffesmag- og kvalitet.

Rund og afbalanceret med frugt- og blomsternoter
¡Tierra! Organic
¡TIERRA! ORGANIC
Mest velegnet til filterkaffe for at frigive og opdage kaffens aromatiske noter

Fås også som

Kaffebønner