• Udskriv
  • Bookmark

KENDERE FORETRÆKKER LAVAZZA

Chefkokkene, der har valgt Lavazza til deres restauranter

ANTONINO CANNAVACCIUOLO
ANTONINO CANNAVACCIUOLO HOTEL RISTORANTE VILLA CRESPI
Stammer fra Sicilien, men begyndte sin karriere på klassiske trestjernede restauranter i Frankrig.
Giovanni Grasso
GIOVANNI GRASSO LA CREDENZA
Han har hurtigt formået at etablere La Credenza som en af de mest inspirerende og lovende restauranter i Italien.
Dolce Stil Novo alla Reggia
ALFREDO RUSSO DOLCE STIL NOVO ALLA REGGIA
Født i Torino i 1968. Alfredo Russo var kun 13 år gammel, da han opdagede sin lidenskab for kogekunsten.
Pierluigi Consonni
Efter en strålende karriere på La Smarrita i Torino har Consonni fundet sin egen niche på Vintage 1997.
Claudio e Anna Vicina
Det sammensvejsede Vicina-team har arvet værdierne fra fire generationer af restauratører.
Alessandro Boglione
ALESSANDRO BOGLIONE RISTORANTE AL CASTELLO
Efter endt uddannelse begyndte han at arbejde på familiens konditori.
Enrico Crippa
ENRICO CRIPPA PIAZZA DUOMO
Efter at have arbejdet sammen med nogle af de bedste kokke i Europa, har Enrico Crippa slebet sit talent skarpt i Japan.
Ilario Vinciguerra
Den unge Ilario Vinciguerra fra Napoli har allerede en 20-årig karriere bag sig.
Carlo Cracco
CARLO CRACCO RISTORANTE CRACCO
Født i Vicenza i 1965, Carlo Cracco gik på hotel- og cateringskole i Recoaro Terme.
Davide Oldani
DAVIDE OLDANI RISTORANTE D'O
Oldanis CV tæller blandt andet samarbejde med nogle af verdens internationale chefkokke.
Chicco Cerea
CHICCO CEREA RISTORANTE DA VITTORIO
Enrico Cerea, restaurantens øverste chef, er Bruna og Vittorios ældste søn.
Claudio Pasquarelli
CLAUDIO PASQUARELLI CLAUDIO HOTEL RISTORANTE
Claudio er eksperimenterende og yderst professionel.
Moreno Cedroni
MORENO CEDRONI MADONNINA DEL PESCATORE
Moreno Cedroni er en af verdens mest kreative kokke.
Albert Raurich
ALBERT RAURICH DOS PALILLOS
Albert Raurich begyndte at arbejde som chefkok efter at have arbejdet i 10 år på Ferran Adriàs El Bulli.
Massimo Bottura
MASSIMO BOTTURA OSTERIA FRANCESCANA
For at kunne gøre fremskridt er man nødt til først at vide alt og bagefter glemme det igen.
LAVAZZA OG HAUTE CUISINE EN SAMHØRIGHED BASERET PÅ FÆLLES VÆRDIER
LAVAZZA OG HAUTE CUISINE
Eksperimentering, intuition, og høj kvalitet. Disse er kun nogle af de værdier, Lavazza har til fælles med de bedste nutidige kokke i Italien og i udlandet.
RESTAURANTER TOPRESTAURANTERNE, DER SERVERER LAVAZZA
RESTAURANTER
Opdag en verden af haute cuisine, kreativitet og smag. En ting, du altid vil finde, er Lavazza-kaffe, der serveres på de bedste restauranter.