• Udskriv
  • Bookmark

ANTONINO CANNAVACCIUOLO

Chefkokkene, der har valgt Lavazza til deres restauranter

Antonino Cannavacciuolo kom oprindeligt fra Sorrento og begyndte sin kulinariske karriere på de klassiske franske toprestauranter. Antonino kommer fra en familie af kokke og betragter sit fag som en livsstil. Hver enkelt ret skal være en oplevelse, der er umulig at gentage. Alle opskrifter, der forlader hans køkken, er fyldt med Middelhavets smag, liv og farver. Antonino har siden 2000 stået i spidsen for Villa Crespi sammen med sin hustru Cinzia Primatesta: Deres internationale succes er blevet belønnet med to Michelin-stjerner

Besøg Antonino Cannavacciuolos restaurant:

Hotel Ristorante Villa Crespi
Via G. Fava, 18
Orta San Giulio (NO)
Tlf. +39 0322 911902
www.hotelvillacrespi.it

Se alle de prominente restauranter, der har valgt Lavazza.