• Udskriv
  • Bookmark

CARLO CRACCO

Chefkokkene, der har valgt Lavazza til deres restauranter

Carlo Cracco blev født i Vicenza i 1965 og gik på hotel- og restaurantskolen i Recoaro Terme.
I 1986 indledte han sin professionelle karriere hos Gualtiero Marchesi i Milano, den første restaurant med tre Michelin-stjerner i Italien.
De næste tre år boede han i Frankrig, hvor han arbejdede sammen med Alain Ducasse (Hotel Paris) og Lucas Carton (Paris, Senderens).
Cracco vendte derefter hjem til Italien, hvor han blev køkkenchef på Enoteca Pinchiorri i Firenze. Under hans ledelse fik restauranten tre Michelin-stjerner. Gualtiero Marchesi bad ham komme tilbage til åbningen af L'Albereta Erbusco (Brescia), hvor Cracco arbejdede som køkkenchef i de næste tre år.
I 2011 blev han dommer i MasterChef Italia, det berømte tv-show for amatørkokke, samen med Joe Bastianich og Bruno Barbieri.
Carlo Cracco opfandt i samarbejde med Lavazza Coffee Lens.

Besøg Carlo Craccos restaurant:

Ristorante Cracco
Via Victor Hugo, 4
20123 Milano (MI)
Tlf.: +39 02 876774
Mobil: 335 1635738
Fax: 02 861040
E-mail: info@ristorantecracco.it

Se alle de prominente restauranter, der har valgt Lavazza.