• Udskriv
  • Bookmark

EN SAMHØRIGHED BASERET PÅ FÆLLES VÆRDIER

Lavazza og haute cuisine, et smagfuldt par

Mere info

Lær af traditionen, og overgå den.
Eksperimenter: Det er her passionen lever.
Med fortrolighed kommer intuition.
Topkvalitet er det ultimative krav.

Disse er blot nogle af de værdier, som Lavazza har til fælles med nutidens bedste italienske og internationale kokke. Virksomhedens kompromisløse perfektion og innovationslyst har fundet sit perfekte match i haute cuisine. Det hele startede 1996 med partnerskabet Lavazza-Slow Food og fortsatte med et samarbejde med verdens eneste gastronomiske universitet i Pollenzo. På Lavazza Training Centre kan man tage universitetets kandidatgrad i kaffe.

Det var Training Center med sin produktudviklingsafdeling, der i 1998 satte ild i Lavazzas kærlighedsforhold med haute cuisine. Lavazza-teamets intuitive idéer blev omsat til nye måder at nyde kaffen på.

Slægtskabet med de modige og innovative kendte internationale og italienske kokke, stjernerne i Nouvelle Cuisine, var tydeligt, og der blev hurtigt indledt nye partnerskaber.

Det begyndte med Ferran Adrià i 2002, og det møde skabte helt fra starten forbløffende resultater med udvikling af nye teknikker og særlige redskaber (fra de små perler i sfærikation til CoffeeCooler). Blandt andre samarbejdspartnere er de berømte italienske kokke Carlo Cracco og Davide Oldani.

Lavazza er også partner for flere af de største madmesser: Lo Mejor de la Gastronomia i Spanien, Identità Golose i Italien og Festival Off (Omnivore Food Festival) i Frankrig.