• Udskriv
  • Bookmark

COFFEE DESIGN KAFFE DER OVERRASKER

Kreativitet og innovation giver dig mere end en kop kaffe

Coffee Design er food design, bare til kaffe. Indtil for bare få år siden fandtes dette slet ikke, men Lavazza har forvandlet Coffee Design til en lækker kunstform fuld af overraskelser. Lavazza Training Center har et laboratorium, som kun beskæftiger sig med Coffee Design: Espressodrikke, hvor teamet udvikler innovative produkter og eksperimenterer med nye smagskombinationer og udstyr til tilberedning og servering af kaffe.

Lavazzas 120 års erfaring og kreative sans har inspireret til dette spændende eventyr. Den forskning, der udføres på Training Center, har omsat en lang række gode idéer i praksis. De første skridt til Coffee Design blev taget i 1998, da Training Center-teamet blev bedt om at udvikle nye kaffebaserede opskrifter til menuen.

Siden da er dette arbejde fortsat med udvikling af sirupper, Milk Texture og andre ingredienser til Lavazzas første kreative opskrifter, I Piaceri del Caffè, og udvikling af andre og mere sofistikerede specialiteter.

Coffee Design-opskrifterne er resultat af en enorm holdindsats med flere fremtrædende, nyskabende kokke, herunder Ferran Adrià, Davide Oldani, Carlo Cracco, samt samarbejde med et team af designere og konditorer.

I 2010 begyndte Training Center også at arbejde på idéer til mad og drikkevarer til menuerne på kaffebarerne Il Caffè di Roma og Espression.

KAFFEDESIGN
SPECIALITETERNE 1000 FORSKELLIGE MÅDER AT BETRAGTE KAFFE PÅ
De ekslusive coffee design-opskrifter til dig fra Lavazza Training Center.
KAFFEDESIGN
TILBEHØR INNOVATIVT TILBEHØR TIL KREATIVE OPSKRIFTER
Tilbehøret er udviklet af Lavazza Training Center, så du kan tilberede og servere Coffee Design-specialiteter.
RICETTE REGIONALI
REGIONALE OPSKRIFTER EN REJSE TIL ITALIEN
Fem regionale opskrifter på espresso genfortolket af Lavazzas Training Center.