• Udskriv
  • Bookmark

KAFFETILBEHØR TIL KREATIVE OPSKRIFTER

Det eksklusive kaffeudstyr til at tilberede og servere specialiteterne Coffee Design

Vores Coffee Design-opskrifter er så innovative, at Lavazza Training Center-teamet tit er nødt til at designe specialredskaber, så opskrifterne kan laves og nydes på den helt rigtige måde. 

 

 

Lavazza-teamet får nogle gang hjælp i designprocessen af de kokke, der skabte de oprindelige opskrifter: fra Ferran Adrià til Davide Oldani.

ÈSPESSO-SKE ÈSPESSO-SKE 2003 - Lavazzas Team & Ferran Adrià




Skabt af den spanske designer Toni Segarra, en perforeret ske, udviklet eksklusivt til èspesso, der er den første kaffe nogensinde i fast form. Det er meningen, at hullet i midten skal understrege kaffens faste tekstur.

 

LIDENSKAB, PRODUKTUDVIKLING, DYGTIGHED, IDEER
Hvad kaffe fra Lavazza og nutidens førende italienske kokke har til fælles. Læs mere

ESPRESSOUNIQUE
Lavazza præsenterer et univers af nye og originale espressospecialiteter. Læs mere

PASSION>ME-GLAS PASSION>ME-GLAS 2004 - Lavazzas Team - Ferran Adrià




Passion>Me-glasset er opfundet af designeren Claudio Caramel og patenteret af Lavazza. Det kombinerer traditionel funktionalitet med en legende tilgang til service. Passion>me-cocktailen serveres med de grundlæggende ingredienser allerede blandet i glasset, hvorefter det opadvendte låg med espressoen lægges henover. Kunden tilfører selv kaffe til de øvrige ingredienser og skaber dermed sin egen cocktail.

LIDENSKAB, PRODUKTUDVIKLING, DYGTIGHED, IDEER
Hvad kaffe fra Lavazza og nutidens førende italienske kokke har til fælles. Læs mere

ESPRESSOUNIQUE
Lavazza præsenterer et univers af nye og originale espressospecialiteter. Læs mere

DOBBELT KOP DOBBELT KOP 2007 - Lavazzas team




Den dobbelte kop er patenteret af Lavazza og inspireret af wienertraditionen med at servere fløde og kaffe adskilt. Den dobbelte kop er en moderne tilgang til konceptet, hvor man nyder to forskellige teksturer og temperaturer i den samme beholder ligesom med Tandem Espresso og Tandem Cappuccino.

LIDENSKAB, PRODUKTUDVIKLING, DYGTIGHED, IDEER
Hvad kaffe fra Lavazza og nutidens førende italienske kokke har til fælles. Læs mere

ESPRESSOUNIQUE
Lavazza præsenterer et univers af nye og originale espressospecialiteter. Læs mere

CAPPUCCINATORE CUOR DI CREMA CAPPUCCINATORE CUOR DI CREMA 2009 - Lavazzas team




Cuor di Crema cappuccinomaskinen er det ultimative udtryk for kaffekulturen i alle dens former og resultatet af et partnerskab mellem teamet fra Lavazzas Training Center og vores udstyrsafdeling. Cuor di Crema er patenteret af Lavazza og gør det let at lave sin egen cappuccino derhjemme, samt mange andre lækre varme og kolde drikke inspireret af den italienske cafétradition.

LIDENSKAB, PRODUKTUDVIKLING, DYGTIGHED, IDEAS
Hvad kaffe fra Lavazza og nutidens førende italienske kokke har til fælles. Læs mere

ESPRESSOUNIQUE
Lavazza præsenterer et univers af nye og originale espressospecialiteter. Læs mere

ESPOON ESPOON 2010 - Lavazzas Team & Davide Oldani




Her er en enkel, men genial måde at røre sukker i kaffen på uden at ødelægge det øverste lag og samtidig bevare espressoens fulde aroma. Espoon er en kaffeske med hul i midten og er designet ekslusivt til Lavazza af designeren Davide Oldani, der også er en af verdens mest kendte kokke. Når Espoon kommer i kontakt med espressoens creme, forhindrer den aromaen i at opløses og forhindrer også, at kaffen afkøles for hurtigt, som det sker med traditionelle kaffeskeer.

DAVIDE OLDANI,
kokken fra Ristorante D’O samarbejdede med teamet fra Lavazzas Training Center. Læs mere

ESPRESSOUNIQUE
Lavazza præsenterer et univers af nye og originale espressospecialiteter. Læs mere

KAFFEKØLER KAFFEKØLER 2011 - Lavazzas Team




Dette innovative kaffeværktøj bruges til tilberedningen af Geloespresso, den nye måde at nyde en klassisk iskaffe på. Beholderen er patenteret af Lavazza, og først tilføres isen og dernæst den skoldende varme espresso. Man kan tilsætte sukker efter smag. På blot få sekunder vil kaffen trænge igennem isen og gennem et nøjagtigt tilpasset hul i glasset underneden, hvorved den afkøles til perfektion. Oplev det magiske øjeblik med den gennemsigtige kaffekøler. Enkel, men sofistikeret.

LIDENSKAB, PRODUKTUDVIKLING, DYGTIGHED, IDEER
Hvad kaffe fra Lavazza og nutidens førende italienske kokke har til fælles. Læs mere

ESPRESSOUNIQUE
Lavazza præsenterer et univers af nye og originale espressospecialiteter. Læs mere

MULTIMIKSER MULTIMIKSER 2012 - Lavazzas team




Den store, varierede serie af drinks i bedste i Lavazzatradition kræver det rette udstyr. Den helt nye, eksklusive multimikser er et resultat af vores konstante søgen efter innovative produkter.

Den er udviklet og patenteret af Lavazzas Training Center og udstyrsenhed og er et utroligt værktøj, som man kan anvende i tilberedningen af alle EspresSOunique specialiteterne, samt naturligvis en lang række andre varme og kolde drikke med hurtigt og perfekt resultat hver eneste gang.

Den er utrolig praktisk og anvendelig og kan også skumme mælken til cappuccino og varm chokolade, frappé, iskaffe og mange andre nye og innovative opskrifter.

Takket været de mange indstillingsmuligheder kan mikseren tilberede op til fire portioner ad gangen. På trods af sin kompakte størrelse kombinerer dette autentiske og alsidige værktøj de mest almindeligt brugte typer barudstyr i blot et enkelt redskab.

LIDENSKAB, PRODUKTUDVIKLING, DYGTIGHED, IDEER
Hvad kaffe fra Lavazza og nutidens førende italienske kokke har til fælles. Læs mere

ESPRESSOUNIQUE
Lavazza præsenterer et univers af nye og originale espressospecialiteter. Læs mere

ECUP ECUP 2012 - Lavazzas Team & Davide Oldani




Efter den perforerede Espoon har teamet på vores Training Center sammen med Davide Oldani udviklet vores Ecup: Den strømlinede, elegante Lavazza espressokop med en stejlt vinklet side, der gør det muligt at lade espressoen glide blødt ned fra maskinens dyse. Et luftkammer isolerer koppen, så man ikke bliver skoldet af kaffen, og to små hulninger på siden fungerer som fingergreb. Med Ecup glider espressoen roligt ned i koppen, så cremen bevares intakt, og både smag og aroma bevares fuldt ud.

DAVIDE OLDANI,
Kokken på Ristorante D’O samarbejde med teamet fra vores Training Center. Læs mere

ESPRESSOUNIQUE
Lavazza præsenterer et univers af nye og originale espressospecialiteter. Læs mere