• Udskriv
  • Bookmark

ESPRESSOSKOLEN

Lavazzas erfaring udbydes som kurser for professionelle og meget mere

Mere info

Du kan læse mere om Training Center her.

Den særlige espressoskole på Lavazza Training Center tilrettelægger kurser for baristaer, restaurantpersonale, sælgere, distributører, nye medarbejdere, forbrugere, journalister og opinionsledere.

Uddannelsesprogrammet omfatter særlige kurser i kaffe, hvor kursisterne lærer at lave den perfekte espresso, kunsten at lave den perfekte latte eller cappuccino og at skelne de forskellige produkters sensoriske egenskaber fra hinanden. Der udbydes også lederkurser i markedsføring, visuel merchandising og caféledelse.

Training Center underviser i følgende emner med vores team af eksperter, der alle formidler netop deres ekspertise og kommer hele vejen rundt om kaffekulturen:

  • Botanik: kaffe, fra plante til kop 
  • Tilberedning: kaffeekstraktionssystemer, Espresso og Cappuccino 
  • Udstyr til espresso: hvordan bruges espressomaskiner og kværne/filterkurve 
  • Innovation og kreativitet: opskrifter med espresso 
  • Sensorisk analyse: smagning af kaffetyper og blandinger  
  • Behandlingscyklus og produktionsproces: fra grøn kaffe til færdigt produkt.

Training Center afholder også konferencer for skoler og universiteter (primært videnskabelige og tekniske) samt kulturelle foreninger for at formidle viden om kaffens verden og virksomheden.