• Udskriv
  • Bookmark

VI SKABER KVALITET HVER DAG

Lavazzas forsknings- og produktudviklingsafdeling har konsolideret en måde at arbejde på, der fremmer innovation: find ud af hvordan

 Ifølge Lavazza er kvalitet ikke noget, man kan kontrollere, men noget, der skal opbygges. Det er en aktiv og daglig proces, der involverer alle, og er en integreret del af alle faser af produktionen. Det er helt enkelt. Det er sådan, vi arbejder.

Vores medarbejdere elsker deres arbejde, og de stopper ikke, før resultatet er perfekt. Avantgardeteknikker brugt innovativt: Det har altid været grundtanken bag vores metode – lige siden Luigi Lavazza investerede i det, der på daværende tidspunkt var verdens mest moderne risteri og opfandt en helt ny form for emballage for at kunne fremstille mere kaffe af en bedre kvalitet, opbevare den i længere tid og transportere den over længere afstande.

Lavazzas kvalitet udvikles dag for dag under konstant overvågning af vores dygtige medarbejdere i Forskning & Produktudvikling. Det er dem, der udvikler og vedligeholder de procedurer, der kontrollerer alle led i produktionsprocessen – helt frem til at kaffen lander i koppen:

  • udvælgelse af partier
  • ristning
  • blanding og formaling
  • testning af det færdige produkt
  • design af emballagen
  • distribution af produkterne
  • uddannelse af baristaer (gennem Training Center)
  • design af espressosystemer
FORSKNING OG PRODUKTUDVIKLING HJEMSTEDET FOR LIDENSKAB, INNOVATION OG KVALITET
Training center
Bag enhver Lavazza-blanding og ethvert Lavazza-system er der tilsat værdi, hvilket gør vores tilbud unikt.
PRODUKTUDVIKLING EN STI BELAGT MED KVALITET FRA BØNNE TIL KOP
Filiera
F&U-afdelingen kontrollerer hele produktionskæden, der starter med valget af høstemetode.
FORSKNING I MASKINER OG SYSTEMER TEKNOLOGI OG KAFFEGLÆDE
Vores espresso-kaffemaskiner, hvor man kun skal indsætte en kapsel for at få en italiensk espresso i topkvalitet, bliver mere og mere populære i hele verden.
FORSKNING I MATERIALER OG FORPAKNING BESKYTTELSE AF KVALITET OG MILJØ
Kaffe er et delikat produkt, overfølsom over for lys, fugt og ilt. Forpakningen er derfor meget vigtig, så kvaliteten kan bibeholdes i lang tid.