• Udskriv
  • Bookmark

TEKNOLOGI OG KAFFEGLÆDE

Mere end blot maskiner og kapsler: Når det gælder Lavazzas espressosystemer, er forskningen global

Vores espressosystemer, hvor der bare skal bruges en kapsel til at lave den bedste italienske espresso, bliver mere og mere populære i hele verden, og det er netop fordi, at alle fejlmuligheder fjernes, når kaffen ekstraheres. Alt lige fra dosering til sammenpresning af kaffen, vandets temperatur og tryk er blevet forprogrammeret af Lavazza, så du opnår det bedst mulige resultat.

Teknologien bag disse systemer, uanset om de er til private, barer og restauranter eller endda de store kaffeautomater, designes i denne afdeling og gives derefter i licens til producenterne, mens Lavazza bevarer ejendomsretten.

I design- og planlægningsfaserne fokuseres der ikke kun på de mekaniske dele (brygningsdelene, de hydrauliske systemer og indstillingssystemerne), men også på selve kapslerne i forhold til opskrifter og produktions- og emballeringsmetoder.