• Udskriv
  • Bookmark

LAVAZZA VED AUSTRALIAN OPEN

Italiensk kaffetradition fuldendte Grand Slam-tuneringen

Lavazza erobrer tennisverdenen og er tilstede ved Australian Open.

Fra den 18. til 31. januar 2016 vil Lavazza servere aroma og smag af autentisk italiensk espresso til turneringens publikum, til spillerne, til personalet, og til den internationale presse

Fabrikken med hovedkvarter i Torino er den officielle leverandør af kaffe ved Australian Open, og er således det eneste brand i fødevareindustrien, der er partner i alle fire Grand Slam-turneringer.

Disse fire forskellige turneringer — fra Paris til Melbourne — taler samme sprog: passionens. Det er den samme passion, der siden 1895 har været drivkraften bag Lavazzas engagement i at formidle kaffetraditionen og kaffekulturen over hele verden.

“Det er med stor stolthed, at vi, takket være partnerskabet,
vi lige har indgået med Australian Open, kan annoncere,
at vi er den officielle leverandør af kaffe til en af verdens
fire største tennisturneringer.”

Giuseppe Lavazza

De sidste års erfaringer har vist, at kaffeverdenen og tennis på højt plan har meget mere til fælles, end man kan forestille sig. Tradition, autenticitet og passion er kun nogle få af de værdier, der karakteriserer turneringen, både uden for og inde på banerne.

“Disse prestigefyldte arrangementer finder sted
på firmaets vigtigste markeder, og fordi de får global
opmærksomhed, passer de perfekt til brandets
internationale strategi.”

Giuseppe Lavazza

Australian Open
Endvidere bekræfter Lavazza sin rolle som officiel kaffe til kaffeelskere og til tennisfans verden over, også takket være Lavazzas ambassadør Thanasi Kokkinakis, den nye stjerne i australsk tennis.