• Udskriv
  • Bookmark

FRA FAR TIL SØN

Lavazza-kalender 2016 i samarbejde med Slow Food organisationen

Fra far til søn, fremtiden ligger i hænderne på de unge Earth Defenders.

Mandag den 28. september præsenterede Lavazza sin nye kalender for 2016 "From Father to Son" i Cascina Cuccagna i Milano, produceret i partnerskab med Slow Food.

Repræsentanterne for en ny generation, #EarthDefenders, er motiverne på billederne taget af den unge canadiske fotograf Joey L.: Jordens moderne helte går, takket være den opdragelse, de har fået af deres fædre, ind for biodiversitet og promoverer bæredygtig udvikling.

Den fotografiske reportage, optaget i Central- og Sydamerika, udforsker sjælen hos disse unge landmænd og udødeliggør dem ved siden af den ældre generation, mens de arbejder og lærer. Man ser deres humør, deres ønske om forandring, dog er de respektfulde over for traditionerne.


Lavazza-kalender 2016

Lavazza Calendar 2016 “From Father to Son” er en naturlig fortsættelse af Lavazzas kalender fra 2015 med Steve McCurrys afrikanske portrætter. Gennem salg af et “begrænset oplag”, ydes der støtte til Slow Food-initiativet Terra Madre Giovani - We Feed the Planet, der fra den 3. til 6. oktober bringer mere end 2.000 unge landmænd til Milano fra 120 lande for at diskutere miljø, bæredygtighed og madens fremtid.


Ved præsentationen var følgende til stede: Giuseppe og Francesca Lavazza,
Slow Food-grundlæggeren Carlo Petrini, fotograf Joey L.
og nogle #EarthDefenders fra kalenderen.

Efter arrangementet, afslørede fotografen Joey L. i en workshop, reserveret for 20 talentfulde fotografer fra Instagram, hemmeligheden bag sit arbejde. Fotograferne vil senere blive anmodet om at tage billeder ved Terra Madre Giovani-eventet.