• Udskriv
  • Bookmark

LAVAZZA PÅ EXPO I MILANO 2015

Den officielle kaffe i den italienske pavillon

Vil fejrer vores første 120 år på EXPO Milano 2015, som den officielle kaffe i den italienske pavillon og medbringer vores årelange erfaring inden for bæredygtighed og innovation: med lidenskab, etik og fokus på kvalitet.

Nu er vil så her, hvor vil tilbyder det 100 % bæredygtige iTierra! Intens kaffe og et udvalg af eksklusive opskrifter skabt af Lavazza Training Center.

Aromaen i Lavazza kaffe starter i Piazzetta del Caffè, designet af den velrenommerede arkitekt Fabio Novembre, og spreder sig til den italienske pavillon: fra Martini Terrace til Peck Restaurant, men også på EXPO i Coops fremtidssupermarked og i Eatalys to restaurationer “Caffè Bar Vino Libero”.


Piazzetta del Caffè i hjertet
af den italienske pavillon.

Torvet, hvor du ønsker at være på EXPO 2015.

Ja Piazzetta del Caffè, torvet med kaffe-temaet i den italienske pavillon, er stedet for dem, der ønsker en autentisk kaffeoplevelse fra Lavazza. Herfra kan du rejse gennem Italiens ypperlige italienske delikatesser med eksklusive opskrifter, der giver besøgende fra hele verden mulighed for at opleve italiensk smag i en kop kaffe.

Beliggende i hjertet af den italienske pavillon, i det sydvestlige område langs Cardo-gaden, retter Piazzetta del Caffè opmærksomheden mod det sociale aspekt i kaffepausen: Et øjeblik i et fællesskab, der er forstadiet til nutidens sociale netværk, en pause, der altid har været et forum for ideer og holdninger.

Lavazzas indvielse i den italienske pavillon på Expo Milano 2015.
Lavazzas indvielse i den italienske pavillon på Expo Milano 2015.

The Lavazza Sustainability Hub.

The Lavazza Sustainability Hub.

I løbet af hele EXPO 2015 vi Cascina Cuccagna i Milano være vært for Lavazza Sustainability Hub.

Dette projekt omfatter den første komposterbare kapsel til italiensk espressokaffe, produceret i samarbejde med Novamont, og er et konkret tegn på forpligtelsen overfor bæredygtighed.
Et projekt, der i Lavazza Sustainability Hub har resulteret i konstruktionen af et drivhus til undervisning, bygget efter principperne om bio-arkitektur. Sammen med et studie udviklet i samarbejde med Torinos Polytekniske Universitet om genbrug af kaffegrums, og møder og undervisningsforløb tilrettelagt sammen med Novamont og Pollenzo Universitet - Slow Food, vil det give besøgende mulighed for at se nærmere på emner knyttet til bæredygtighed og genindvinding.


Et opråb til Earth Defenders
underskrevet af Steve McCurry.

Fra arganoliens forkæmper i Marokko til græskarenes beskyttere i byen Lare i Kenya, til vogterne af kaffeplantager i Etiopien.

Steve McCurrys spektakulære billeder – der hylder Earth Defenders, og som er samlet i Lavazza Calender 2015, produceret i samarbejde med Slow Food – er de perfekte symboler på Lavazzas aktiviteter i de måneder, som EXPO 2015 varer.

Derfor inviterer Lavazza alle besøgende på verdensudstillingen til at blive Earth Defenders (#earthdefenders) og er vært for udstillingen “From These Hands: a Journey Along the Coffee Trail” af Steve McCurry på Leonardo da Vincis tekniske museum i Milano fra 5. juni til 5. juli.

Lavazza på Expo 2015