• Udskriv
  • Bookmark

LAVAZZA VINDER OVER GRAND SLAM

To verdener mødes for at tilbyde spændende underholdning

Lavazza fejrer flot tennisspil, og italienerne smager på sejren. Efter at have taget kaffepausen med til Wimbledon i 2011, er Lavazza espresso dette år taget til grusbanerne i French Opens samt til siddepladserne i U.S. Open.

Dette års U.S. Open var et heldigt partnerskab med Italien i en meget spændende finale, der endte med Flavia Pennetta på sejsskamlen.

Takket være Lavazza, er kaffen nu også repræsenteret i pauserne for dem, der mellem sættene, nyder verdens mest prestigefyldte tennisevent: Grand Slam.

Dette er grunden til, at Lavazza altid har været meget interesseret i passionens sprog.


“Vi har mange fælles værdier så som tradition, innovation, ritualisering, international tiltrækning og frem for alt passion.”

Citat af Giuseppe Lavazza


Lavazza og tennis
Det er derfor, Lavazza skrev under på et eksklusivt partnerskab med tre af de fire Grand Slam turneringer.

Mere end 2 millioner tennisfans kan nu smage en ægte italiensk espresso i en meget atletisk version. Den er designet til alle dem, der ønsker at nyde ritualet med en god kop kaffe uden at gå glip af et eneste slag på banen.


"Betydningen af aftalerne med Wimbledon, U.S. Open, og nu også med Roland Garros rækker meget længere end det egentlige forretningssamarbejde […]. De to kaffeverdener og tennis på højt plan komplementerer hinanden mere end man kan forestille sig."

Citat af Giuseppe Lavazza


Takket være sponsoraftalen med Caroline Wozniacki, der er brandets ambassadør ved Grand Slam, er Lavazza nu klar til at blive alle kaffeelskeres officielle kaffe.

Fordi, der er mere bag smagen i en kop kaffe.

Lavazza og tennis