• Udskriv
  • Bookmark

Mere info

Læs mere på Lavazzas Facebook-side. GO

Bare få måneder efter det vellykkede partnerskab med den prestigefyldte Wimbledon-turnering – er Lavazza nu tilbage med endnu et samarbejde om en anden stor sportsbegivenhed. Denne gang gælder det golf, som er en sportsgren, der i øjeblikket oplever en enorm tilgang i Italien, med flere end 100.000 spillere.

Lavazza er en af hovedsponsorerne ved den 70. Open d’Italia Lindt. Turneringen er det største internationale golfarrangement i Italien samt den italienske del af den prestigefyldte European Tour.

Turneringen vil blive afholdt den 19.-22. september 2013 i Torino på Circolo Golf Torino La Mandria. Banen er en af Italiens bedste og har skabt store talenter som brødrene Edoardo og Francesco Molinari.

Lavazza vil deltage i Open d’Italia som en af hovedsponsorerne og officiel leverandør med kaffeboder rundt om på banen i golfklubben.

ILavazza Village vil der være en café, som serverer et bredt udvalg af drikkevarer fra den klassiske espresso til mere kreative opskrifter som Lavazza Cappuccino Open 2013, designet eksklusivt til denne turnering. Lavazza Village har form som en kæmpestor golfbold og ligger ved 12. hul. Det er et hyggeligt område, hvor de golffans, der følger spillerne fra sidelinjen, kan få en dejlig pause. I Lavazza Lounge vil der være pressemøder og møder med turneringens stjerner.

Dette sponsorat afspejler værdierne sportsånd, dygtighed og tradition, som både Lavazza og Open d'Italia arbejder ud fra, ligesom det viser, at Lavazza ønsker at give folk den ultimative oplevelse af typisk italiensk gæstfrihed, som dens kaffe er internationalt kendt som en del af.