• Udskriv
  • Bookmark

VOGUE FASHION’S NIGHT OUT 2013

Lavazza ¡Tierra! Limited Edition - en stjernespækket seværdighed for andet år i træk

Mere info

Følg aftenen på Lavazzas Facebook-side GO

Lavazza deltager for andet år i træk i Vogue Fashion's Night Out, som afholdes i Milano den 17. september og i Firenze den 12. september.

Lavazza vil begge dage donere overskuddet fra salget af ¡Tierra! Limited Edition 2013-kaffedåser, designet af seks kunstnere, til Fashion 4 Development, som er et FN-program, der har til formål at fremme afrikanske kvinders arbejde gennem mode.

Lavazza ¡Tierra! blev startet i 2002 og fejrer i år sit 11-års-jubilæum. Peru, Colombia og Honduras var med i første fase, efterfulgt af Brasilien, Indien og Tanzania i 2010. Målet er at formidle knowhow for at forbedre kaffeproduktionskæden lige fra produktets oprindelse – de kaffedyrkere, der har været med i første fase, har fået Rainforest Alliance-certificering – og at samarbejde tæt med lokale interessenter for at udvikle projekter, der støtter lokalsamfundet, forbedre produktionsstandarderne og indføre en bæredygtig forretningsmodel.

Til denne anden udgave af arrangementet afholdt af Vogue, vil der blive designet Lavazza ¡Tierra! Limited Edition af seks af de største nutidige internationale kunstnere, som forstår og deler Lavazzas mål for bæredygtighed.

De er Stefano Arienti, Vanessa Beecroft, Maurizio Donzelli, Mihret Kebede, Nico Vascellari og Francesco Vezzoli. De enkelte kunstnere blev bedt om at lave en hyldest til Lavazza og dens værdier og har alle kreeret seks meget stemningsfulde værker. En visionær opgave på et solidt grundlag af konkret realisme.

"Kunst har et stort ansvar, når den bruges til at kommunikere med," siger Francesca Lavazza, virksomhedens Corporate Image Manager. "Det er dog ikke bare kunsten som sådan, der forsøger at formidle et budskab, men kunstnerne selv: Det er menneskets vilje, der skaber grobund for ønsket om at deltage i projekter bygget på samarbejde og udvikling. Vi er meget tilfredse med de seks navne, der er valgt, og som repræsenterer vores mission helt perfekt."

I Milano vil arrangementet blive afholdt på Palazzo Morando, som vil åbne dørene for offentligheden for første gang denne aften. Der vil blive serveret ægte italiensk Lavazza A Modo Mio-espresso på denne åbningsaften.