• Udskriv
  • Bookmark

Fremragende blandinger. Spændende opskrifter og nye konsistenser. Specielle ingredienser, der åbner nye muligheder for at brygge og nyde en perfekt kop kaffe.

Kaffebaren i San Tommaso 10 byder dig velkommen ved den historiske disk, mens kaffemaskinerne fører dig igennem historien om blandingens kunst, som blev opfundet af Luigi Lavazza. Her bliver kaffebrygning en sand kunst, og smagen et øjebliks nydelse.

Kvalitet har altid været i centrum for vores arbejde, og vores søgning efter de bedste kaffeplantager går sammen med vores historiske ekspertise i at sammensætte blandinger hånd i hånd med vores lyst til eksperimentering og innovation.

Her på San Tommaso 10 starter det hele med Lavazza-blandinger lavet særligt til caféer – Gran Riserva, Top Class og Tierra Intenso – samt Lavazzas koffeinfri signaturblanding, Dek.

De er det bedste af det bedste og betyder, at kaffebaren i San Tommaso 10 er et must for kaffeelskere.

Kaffe, der skifter konsistens – nogle gange er den fast, nogle gange er den kugleformet, og nogle gange er den helt uforudsigelig. Dette er konceptet bag de opskrifter, der er skabt af teamet i Lavazza Training Center, verdens største kaffeskole samt af de største repræsentanter for haute cuisine som Ferran Adrià, Carlo Cracco, Davide Oldani og Massimo Bottura, som i mange år har samarbejdet med os om at opfinde nye overraskende smage.

Resultatet? 45 lækre specialiteter, der alle har den perfekte Lavazza-kaffe til fælles, klar til at forføre dig med en uforglemmelig kaffeoplevelse.