• Udskriv
  • Bookmark

ET HISTORISK LOKALE

Innovation. Smag og eksperimenter.

Mere info

Historie
Vores virksomhed blev etableret i Via San Tommaso 10, en købmandsbutik ejet af vores grundlægger Luigi Lavazza.
Læs vores historie


Coffee Design
Ferran Adriàs kreativitet og tekniske nyskabelser er sammen med den knowhow, vi har i vores Training Center, ingredienserne i hans eftertragtede opskrifter.
Se vores tilbehør


Training Center
Verdens største kaffeskole tester nye smagsoplevelser.
Læs mere

Hvis vægge kunne tale: Dette er San Tommaso 10, hvor vores historie tog sin begyndelse i 1895.

I denne købmandsbutik i hjertet af Torino skabte virksomhedens grundlægger Luigi Lavazza grundlaget for vores fremtid. Hans passion for kaffe, konstante eksperimenter og udviklingen af de første blandinger startede en hel revolution, der ændrede forbrugernes smag og vaner.

I 1995 – et århundrede senere – åbnede Lavazza igen dørene til dette historiske sted. Det blev døbt San Tommaso 10: en kaffebar, en fremragende restaurant og et sted, hvor du kan forkæle dine smagsløg.

Det er et laboratorium, hvor der ligesom dengang er fokus på forskning og udvikling.
Smag de historiske blandinger i kaffebaren.

Få sæsonens opskrifter udviklet af vores kokke i restauranten. Afprøv nye idéer opfundet af Lavazza Training Center i samarbejde med de allerbedste italienske og internationale kokke som f.eks. Ferran Adrià. Innovation med konstant udvikling af nye specialiteter til kaffeelskere.

Og vigtigst af alt er vores kaffe: vores signatur og vores hjerte, fortid og fremtid, tradition og innovation.

Det er derfor, at San Tommaso 10 er et symbol på fremragende kaffe, et vindue til vores verden, et sted, hvor grundlæggerens ånd og passion lever videre, og ikke mindst det helt perfekte sted at få den ægte og komplette kaffe- og smagsoplevelse.