• Udskriv
  • Bookmark

Når man går ind i San Tommaso 10, går man også tilbage gennem Lavazzas historie, en historie om en virksomhed, hvor kun det bedste er godt nok, og hvor forskning og udvikling er i fokus.

Kaffebaren er trækplasteret i San Tommaso 10 med blandinger, der afspejler vores historie, og hvor den historiske disk byder gæsterne velkommen med udsøgte haute cuisine-kreationer. I den sofistikerede og intime restaurant, hvor der er plads til 30 gæster, kan man få et indblik i historien om Lavazzas fokus på kommunikation.



På væggene bliver kaffens univers skildret på smukke billeder fra Paulista til Carmencita samt de kalendere, som nogle af verdens største fotografer, Newton, Leibovitz og LaChapelle, har lavet til os. Dette er en betagende ramme, som afspejler vores lidenskab og den løbende udvikling i smagen, og som danner en fantastisk baggrund for vores kokkes kreationer.

Spaghetti med sesamolie, ristet brød og sfæriseret ansjossauce. Spaghetti med sesamolie, ristet brød og sfæriseret ansjossauce.




Ansjos-sfærikation - typisk for det dekonstruerende køkken - gør denne ret til den perfekte blanding af tradition og eksperiment.

Friske tagliolini med forårsløg, cherrytomater og calamari i basilikumolie Friske tagliolini med forårsløg, cherrytomater og calamari i basilikumolie




Denne ret rummer al sommerens friskhed med farver og smage fra middelhavskøkkenet.

Risotto med karljohansvampe Risotto med karljohansvampe




Kraftig krydring og fyldig smag i en ret, der på harmonisk vis vækker minder om egnen og sæson.

Kalvefilet med spinat og tomatconcassé Kalvefilet med spinat og tomatconcassé




Alle traditioner fra Piemonte forenes i denne antipato, der er perfekt på alle årstider

Tonno Tonno di coniglio




En typisk opskrift fra Montferrat på en ret, der også kan nydes om sommeren.

Hummer Bellevue Hummer Bellevue




Hummeren er et af de lækreste skaldyr og indtager hovedrollen i denne lækre og enkle opskrift.

Søtungefilet med favabønner, ærter og karljohansvampe Søtungefilet med favabønner, ærter og karljohansvampe




Havet, landskabet og bjergene mødes i denne innovative ret med søtungefilet. En fedtfattig og proteinfyldt ret, der dækker alle ernæringsmæssige behov.

Chateaubriand Chateaubriand af frisk tun

En ret med international smag, der kan nydes på alle årstider.

Tagliata af kalv fra Piemonte Tagliata af kalv fra Piemonte




Denne opskrift, hvis navn stammer fra udskæringen (taglio på italiensk) laves af tilberedt oksefilet eller oksetyndsteg og rummer hele den kulinariske tradition fra Piemonte-regionen.

Semifreddo torroncino Semifreddo torroncino




En lækker og frisk dessert, der er et delikat alternativ til is.

Skovens frugter med marengs Marengs Skovens frugter med marengs




En klassisk og utroligt lækker dessert, der på grund af dens enkle overdådighed, altid vil være en vinder til middagen.