”Learning by doing”-kaffe
Lavazza understøtter etiopiske kaffeproducenter ved at lære dem, hvordan de anvender teknikkerne bag produktion og forvaltning på en måde, som er bedre egnet til sammenhængen, så de endelig kan skabe vækst sammen.
Udfordringen

I Etiopien står kaffeproducenterne over for mange problemer relateret til dårlige standarder i familielivet, den individuelle udvikling af landbrugsaktiviteten og bæredygtig brug af naturlige ressourcer.

Herudover er der en ineffektivitet af markedet og mangel på opbevaringsmetoder til deres rådighed.

Målene
Forbedring af produktion og landbrugsstyring.

Adgang til grundlæggende tjenester og markeder.
Løsningen

Lavazza Foundation understøtter et projekt via Farmer Field School-tilgangen, som er en eksperimentel metode, der hjælper landmændene med at forstå, hvordan de kan forbedre kaffeproduktion og kvalitet på bæredygtig vis.

Projektet understøtter også landbrugsorganisationer for at forbedre deres adgang til tjenester og til markedet.