Deltagelse i FN's Global Compact og globale målBæredygtighed er baseret på en kontinuerlig udvikling og et kendskab til vores egne grænser, styrker og prioriteter. At lytte til og engagere sig i interessenterne er vigtige faktorer i forhold til opbygningen af en fælles vej, der skaber fælles værdi i hele forsyningskæden. På baggrund af denne bevidsthed har Lavazza engageret sig i de verdensomspændende bæredygtighedsprincipper fra FN.Lavazza og FN Global Compact

Global Impact er et FN-initiativ, som blev startet ved Verdens Økonomiske Forum i Davos i 1999 af Kofi Annan. Det er skabt med det formål for første gang at afstemme det internationale samfund og forretningsverdenens møde med de udfordringer, der ligger i globalisering.

 

Da Lavazza trådte ind i Global Impact i 2017, blev organisationen en del af et netværk med mere end 9.000 deltagere, fra den private såvel som offentlige sektor, fra mere end 135 lande, der er engageret i promoveringen og implementeringen af ti etiske principper, opdelt i kategorierne: “Respekt for menneskerettighederne”, “Respekt for miljøet”, “Bekæmpelse af korruption”. Inspireret af disse værdier promoverer Lavazza, sammen med sine medarbejdere, følelsen af at høre til projektet om solid og bæredygtig udvikling.

 

 

FORTSÆT TIL WEBSTEDET

Lavazza og målene for bæredygtig udvikling

Lavazza har engageret sig i at nå FN’s 17 mål for bæredygtig udvikling. Bæredygtig innovation, kampen mod klimaforandring og forpligtelsen til ansvarlig produktion og forbrug giver liv til en retfærdig cyklus. Det kommer ikke blot miljøet og samfundet til gode som et hele, men forbedrer også effektivteten i produktionscyklusser, reducerer affald, afbøjer anti-økonomiske processer, alt imens det kommer virksomhedernes marginer til gode.

For Lavazza står disse principper ikke til diskussion, og det er ikke kun, fordi vores produkt produceres gennem bearbejdning af rå, plantebaserede materialer, som er potentielt truet af klimafordringer, men især fordi, at det globale ansvar, som målene understøtter, opvejer de udelukkende økonomiske interesser og fører til en mere etisk og bæredygtig verden.

 

 

FORTSÆT TIL WEBSTEDET