A Modo Mio Qualità Oro Mountain Grown kapsler

A Modo Mio Qualità Oro Mountain Grown kapsler

Qualità Oro Mountain Grown bliver dyrket i op til 2.000 meters højde i frodige jordforhold, som giver kaffen en helt unik karakter. Kaffen er af 100% Arabica-bønner, som håndplukkes og mellemristes, hvilket giver en sødmefuld, fyldig og rig smag med diskret syrlighed og noter af frugt og blomster. Grundet temperatursvingninger, foregår modningsprocessen langsommere, hvilket giver kaffen sin unikke karakter - kun de bedste kaffebønner kan dyrkes oppe i højderne.

Ends in
dd : hh : mm days
A Modo Mio | ESPRESSO

A Modo Mio Qualità Oro Mountain Grown kapsler

Qualità Oro Mountain Grown bliver dyrket i op til 2.000 meters højde i frodige jordforhold, som giver kaffen en helt unik karakter. Kaffen er af 100% Arabica-bønner, som håndplukkes og mellemristes, hvilket giver en sødmefuld, fyldig og rig smag med diskret syrlighed og noter af frugt og blomster. Grundet temperatursvingninger, foregår modningsprocessen langsommere, hvilket giver kaffen sin unikke karakter - kun de bedste kaffebønner kan dyrkes oppe i højderne.

Dette prudukt er ikke tilgængeligt for øjeblikket. Registrer din e-mail for at få besked, når varen er på lager igen.

Kun få varer tilbage!
*Lavazza bidrager til nul CO₂-påvirkning via kompensation for udledningen af dette produkt. Få mere at vide på www.lavazza.com/co2impact
promotion asset
A Modo Mio Qualità Oro Mountain Grown kapsler
Størrelse 16
1 Antal
Størrelse 16
coffee

Profil og ristning

Kraftig og fløjlsblød

En autentisk espressos karakter.

Udseende

Gylden crema og en varm farve

Bouquet

Tørret frugt

Smag

Kraftig og aromatisk

Aromatiske noter

Frugter, Blomster

Ristning

Mellemristet

Blend

Sammensætning

100% Arabica

Oprindelse

Mellem- og Sydamerika, Etiopien

Tekniske oplysninger

Produceret for

Luigi Lavazza S.p.A. - Via Bologna 32 - 10152 Torino - Italien

Behandling

Gattinara, Italien

Produceret af

Luigi Lavazza S.p.A. - Via Bologna 32 - 10152 Torino - Italien

Beskrivelse

Enkeltdosiskapsler med formalet kaffe

Nettovægt

120 g

Alt

Se mere om Lavazza A Modo Mio Barista-teknologi.

Garantien for at få ægte italiensk espresso, både derhjemme og på baren.

UDVÆLGELSE AF BLENDS

Bestræbelsen på at opnå fortræffelighed passerer først og fremmest gennem den omhyggelige udvælgelse af blends.

EKSTRAKTIONSTEMPERATUR

Mellem 90°C og 96°C.

KAFFEVÆGT

7-9 gram kaffepulver: Det samme som armen på en espressomaskine.

MÆNGDE I KOPPEN

25-35 ml kaffe hver.

Alt

FIN MALING

Specifik og kontrolleret maling, opnået med professionelle kaffekværne, som garanterer, at bønnerne males perfekt til det ønskede resultat i koppen.

CREMAENS HOLDBARHED

Ca. 120 sekunder med fyldig og vedvarende smag.

LANGSOM EKSTRAKTION

Det tager mellem 20 og 27 sekunder at frigive de bedste aromaer i kaffen.

OPTIMALT TRYK

Trykket på kaffen er ca. 8-9 bar.

Madlavning er et håndværk, og en god kok er besat af kvalitet


Quality and excellence with zero CO₂ impact Quality and excellence with zero CO₂ impact

Kvalitet og finesse med nul CO₂-aftryk

Vores kaffe ville ikke så fantastisk god, hvis ikke vi bekymrede os om udledninger af kuldioxid, og derfor er vores kapsler lavet med nul CO₂-aftryk. Den unikke og umiskendelige aroma af Lavazza-espresso for en bedre planet.

FIND OUT MORE

Ciao!

Bæredygtighed er ikke kun det, vi står for, men er også måden, vi lever på.

Takket være dem, der samarbejder med os, har vi været i stand til at skabe en kontinuerlig cyklus hvor innovation inden for produkter og processer samt finesse af højeste kvalitet og bæredygtighed altsammen er forbundet.

Bliv én af os, og opdag glæden ved bæredygtighed.

Produkter

Vores certificeringer

Tag en kop kaffe og nyd Lavazza-oplevelsen. Uanset om du foretrækker A Modo Mio-kapsler eller Qualità Rossa, som er formalet eller med hele bønner, er det vigtige i livet at leve bæredygtigt, selv når du tager dagens første tår kaffe. Se vores certificeringer inden for bæredygtighed.


Kundeservice

Har du brug for hjælp? Se vores ofte stillede spørgsmål eller kontakt os.