Goal 0. Spred budskabet
Ernest Zacharevic

Via Tarino 14

lavazza_Goal_zero
Goal Zero har til formål at skabe og sprede opmærksomhed omkring verdensmålene for bæredygtig udvikling.

Gennem århundreder har skulpturer repræsenteret ideologier og herskere fra forskellige tidsperioder. Disse monumenter er blevet revet ned og skiftet ud under perioder med politiske og religiøse omvæltninger, hvor de nye værker så fungerer som påmindelser om disse ændringer.

Kunst på offentlige steder afspejler vores forståelse af livet og er billeder på forholdet mellem vores lokalsamfund og miljøet omkring dem. Kunst er ikke længere et symbol på politisk eller religiøs magt; det er blevet folkets stemme og kommunikerer den kultur og de værdier, som definerer vores generation.

Vi lever i en tid, hvor vi er på vej mod lighed, og hvor flere stemmer bliver hørt. Nye generationer er mere aktive, går imod lederne og kræver større gennemsigtighed og handling. Vores indflydelse går på tværs af landegrænser, religiøse trosretninger og personlige interesser. Vi er en global, forenet gruppering, og derfor er vi ansvarlige for alles trivsel. 

FN’s verdensmål er politiske og sociale målsætninger, der er i hele planetens og de kommende generationers interesse. Jeg blev inviteret til at være ambassadør for Goal Zero som del af projektet TOward 2030 What are you doing? – et initiativ fra Lavazza inspireret af de 17 verdensmål om bæredygtig udvikling, som understreger behovet for at gøre mennesker opmærksomme på konceptet med bæredygtighed. Mit håb er, at disse murmalerier vil blive et monument for den styrke, som skaber forandring, en advarsel til alle.

TOward 2030 What Are You Doing? er et projekt arrangeret af Lavazza og byen Torino med det formål at fremme og skabe opmærksomhed omkring FN’s verdensmål gennem gadekunst: 18 kunstnere har givet deres fortolkning af de 17 + 1 verdensmål og bringer kunst og bæredygtighed sammen til en helhed.

goal-0-arrtista-all-opera
lavazza-streetart-toward-thumb1-goal-00

Teknisk sponsor: Boero Paint

 

Overnatning: Boston Art Hotel Torino

lavazza-streetart-bottom-0-toward