16. Fred, retfærdighed og stærke institutioner
LOUIS MASAI

Corso Moncalieri 61

street-art-goal-16
Mål 16 handler om at give mulighed for mere inkluderende og fredelige samfund for at skabe en bæredygtig udvikling. Formålet er at give alle adgang til retfærdighed og opfordre til dannelse af effektive, ansvarlige og inkluderende institutioner på alle niveauer. 

Jeg har brugt billedet af en elefant for at opfordre til refleksion over nogle af problemerne ved krybskytteri og handlen med elfenben.

 

Mange mennesker er ikke opmærksomme på de nære forbindelser mellem våbensmugling, udnyttelsen af prostituerende, handlen med børn og den illegale handel med elfenben, men alle disse aktiviteter er med til at finansiere krige.

 

Elefanten svømmer. At den gør det skulle gerne skabe opmærksomhed på konsekvenserne af den stigende vandstand i havene: efterhånden som det bliver værre, stiger også antallet af mennesker, som tvinges til at emigrere.

 

I fremtiden vil der være endnu større behov for at være i fred med hinanden og at byde velkommen til dem, som vil være tvunget til at forlade deres hjemlande.

TOward 2030 What Are You Doing? er et projekt arrangeret af Lavazza og byen Torino med det formål at fremme og skabe opmærksomhed omkring FN’s verdensmål gennem gadekunst: 18 kunstnere har givet deres fortolkning af de 17 + 1 verdensmål og bringer kunst og bæredygtighed sammen til en helhed.

thumb_goaol16_1
thumb_goaol16_2-v2

Teknisk sponsor: Boero Paint

 

Overnatning: Boston Art Hotel Torino

lavazza-streetart-bottom-16-toward