17. Partnerskaber for handling
Monkeys Evolution

Corso Giulio Cesare 20

lavazza-street-art-toward-goal-17-small
Formålet med mål 17 er at forny de globale partnerskaber og styrke midlerne, som kan implementere en bæredygtig udvikling

De forskellige tråde i dette billede giver en lille illustration af den ekstreme kompleksitet, der skabes af de handlinger, som udgør livet i vores samfund. Hver eneste handling er forbundet med og afhængig af andre handlinger.

 

Mængden af handlinger, som er nødvendig for at skabe en forandring, er repræsenteret ved fletværket af tråde, mens hænderne, som holder sammen på delene, kaster lys over nogle af de ting, der er vigtige for os i vores sociale liv.

 

Det enkelte menneskes handlinger, som skaber og opretholder alle vores liv, er reb i forskellige farver. De repræsenterer de mennesker, som lever i denne by og i denne verden og deres historier, farver, lande og liv.

 

Styrken ved netværket er resultatet af styrken ved de fundamentale dele, når de lægges sammen, hvilket betyder, at selv den mindste tråd kan være utrolig vigtig. Dette tema, selvom det fysisk er ret lille, vises på en kæmpe mur for at understrege værdien af det, som ikke alle helt forstår. Størrelsen af værket, og den kontekst det er skabt i, afspejler en refleksion over diversitet og forandring.

TOward 2030 What Are You Doing? er et projekt arrangeret af Lavazza og byen Torino med det formål at fremme og skabe opmærksomhed omkring FN’s verdensmål gennem gadekunst: 18 kunstnere har givet deres fortolkning af de 17 + 1 verdensmål og bringer kunst og bæredygtighed sammen til en helhed.

thumb_goaol17_1
thumb_goaol17_2

Teknisk sponsor: Boero Paint

 

Overnatning: Boston Art Hotel Torino

lavazza-streetart-bottom-17-toward