4. Kvalitetsuddannelse
Vesod

Viale Ottavio Mai

lavazza-street-art-toward-goal-04-small
Formålet med mål 4 er bæredygtig udvikling gennem lige adgang til kvalitetsuddannelse, hvilket garanterer en bedre fremtid for yngre generationer.

Som mennesker har vi lært at lave papir af træer og bøger af papir. Bøger bidrager til vores grundviden. Med denne viden kan vi forstå at for at kunne lave flere bøger, er vi nødt til at plante flere træer. Ideelt er det et billede på en grundlæggende cyklus, hvor mennesker og naturen lever i perfekt harmoni og hjælper hinanden. 

 

Værket bruger billeder af træer, papir, bøger og frø for at symbolisere denne cyklus. 

 

Vi sigter mod at tackle temaet med uddannelse ved at sætte særlig fokus på bæredygtig uddannelse og den rette uddannelse for alle, et af målene som skal være opnået i 2030.

thumb_goal4_1
thumb_goal4_2

TOward 2030 What Are You Doing? er et projekt arrangeret af Lavazza og byen Torino med det formål at fremme og skabe opmærksomhed omkring FN’s verdensmål gennem gadekunst: 18 kunstnere har givet deres fortolkning af de 17 + 1 verdensmål og bringer kunst og bæredygtighed sammen til en helhed.

Med særlig tak til EDISU (det regionale bureau for ret til uddannelse i Piemonte) og studerende fra universitetet i Torino.

 

Overnatning: Boston Art Hotel Torino

lavazza-streetart-bottom-04-toward