6. Rent vand og
sanitet
Hula

Viale Virgilio (Botanisk Have)

lavazza-street-art-toward-goal-06-small
Mål 6 har til formål at sikre, at alle har adgang til vand og sanitære faciliteter og kan forvalte disse ressourcer på en bæredygtig måde.

Billedet viser det universelle behov for adgang til rent vand og sanitet. Figuren har nogle traditionelle polynesiske symboler, kendt som “Lau Hala”, som repræsenterer konceptet med sammenhold.

 

De blå dråber symboliserer det vitale, rene vand og fremkalder også billedet af tårer som reference til det akutte behov for at nå dette mål, når man tænker på, hvilke lidelser, det skaber, når man ikke har adgang til denne ressource.

 

Den følelsesmæssige intensitet understreger, hvor utrolig vigtigt vand er for menneskeliv overalt i verden, og de problemer vandmangel skaber i mange menneskers liv.

thumb_goaol6_2
thumb_goaol6_1

TOward 2030 What Are You Doing? er et projekt arrangeret af Lavazza og byen Torino med det formål at fremme og skabe opmærksomhed omkring FN’s verdensmål gennem gadekunst: 18 kunstnere har givet deres fortolkning af de 17 + 1 verdensmål og bringer kunst og bæredygtighed sammen til en helhed.

Teknisk sponsor: Boero Paint

 

Overnatning: Boston Art Hotel Torino

lavazza-streetart-bottom-06-toward