7. Bæredygtig energi
Gerada

Corso Moncalieri 47

lavazza-street-art-toward-goal-07-small-v2

Mål 7 sigter mod at sikre alle adgang til pålidelig, bæredygtig og moderne energi til en overkommelig pris.

 

Jeg har lavet et murmaleri for at skabe opmærksomhed omkring det faktum, at vi har brug for adgang til overkommelig, pålidelig og bæredygtig energi for alle.

 

Kvinden, som man ser på murmaleriet, er et symbol på det syvende mål, som skal frigøre en strøm af ren energi. For at opnå et positivt resultat er det vigtigt at handle nu. Det er budskabet med dette maleri.

 

Vi er nødt til at tænke på planetens fremtid og de miljømæssige forhold, vi vil give videre til vores børn.

Tre milliarder mennesker, 41 % af Jordens befolkning, laver stadig mad med fossile brændstoffer og udstyr, som skader vores planet.

 

En milliard mennesker har ikke adgang til elektricitet. I tredjeverdenslandene er produktionen stadig afhængig af brugen af fossile brændstoffer, som forurener. Energikilderne i fremtiden er nødt til at være rene og vedvarende. Hvis vi vil nå det mål, skal vi handle nu.

TOward 2030 What Are You Doing? er et projekt arrangeret af Lavazza og byen Torino med det formål at fremme og skabe opmærksomhed omkring FN’s verdensmål gennem gadekunst: 18 kunstnere har givet deres fortolkning af de 17 + 1 verdensmål og bringer kunst og bæredygtighed sammen til en helhed.

lavazza-streetart-toward-thumb2-goal-07
goal-7-opera-completo

Teknisk sponsor: Boero Paint

 

Overnatning: Boston Art Hotel Torino

lavazza-streetart-bottom-07-toward