9. Industri, innovation og infrastruktur
Dzmitryi Kashtalyan

 Via Nizza 199

lavazza-street-art-toward-goal-09-small-v2
Formålet med mål 9 er at bygge en robust infrastruktur, skabe innovation og fremme fair, ansvarlig og bæredygtig industrialisering.

Ideen bag dette værk er at danne en forbindelse mellem de historiske og moderne perioder af menneskets udvikling og fremhæve kontinuiteten ved denne evolution.

 

Jeg ville også vise, at innovation og teknologisk udvikling er de vigtigste aspekter ved menneskets udvikling, fordi når den implementeres korrekt, kan den lette og forbedre vores livskvalitet. Figuren vist på billedet har tøj på, som er en blanding af dametøj fra fortiden og nutiden kombineret med en moderne, højteknologisk stil. Den nederste halvdel af beklædningen viser kosmos, en reference til grænseløs udforskning, research og udvikling.

 

 

Figuren har også fire hænder, to af dem er organiske, de andre to er mekaniske. Det er for at understrege fordelene ved forskellige mekaniske enheder. En af de mekaniske hænder holder en gennemsigtig håndtaske med et moderne fly i; et transportmiddel, der bruges til fremtidig udvikling. I den anden mekaniske hånd ser vi en bog, som symboliserer beherskelsen af fornuft og brugen af teknologi til at forhindre katastrofer med. Jeg tænker på at skrive mit favorittema på bogen: “Industri, innovation, teknologi”. Under en af de organiske arme holder figuren en astronauthjelm, i sin anden organiske hånd holder figuren Jorden, hvorpå der sidder en skildpadde. Skildpadden har mekaniske ben og bærer virtual reality-briller.

 

Med dette element ville jeg vise, at myten om Jorden, som står på ryggen af en skildpadde og på rygge af elefanter, for længst er blevet tilbagevist, et faktum der med sikkerhed kan bevises i dag, takket være teknologi og år med forskning. Det overordnede billede af figuren, som holder planeten, skal vise, at menneskeheden følger den rette sti, og at planeten er sikker i hænderne på ansvarlige, højtudviklede mennesker. 

thumb_goaol9_1
thumb_goaol9_2

TOward 2030 What Are You Doing? er et projekt arrangeret af Lavazza og byen Torino med det formål at fremme og skabe opmærksomhed omkring FN’s verdensmål gennem gadekunst: 18 kunstnere har givet deres fortolkning af de 17 + 1 verdensmål og bringer kunst og bæredygtighed sammen til en helhed.

Teknisk sponsor: Boero Paint

 

Overnatning: Boston Art Hotel Torino

lavazza-streetart-bottom-09-toward