1997
1999

1998

Kærlighedens eliksir

by Marino Parisotto

Marino Parisotto

Han blev født i Toronto i 1963, og hans forældre var italienere. Han fulgte med sin familie, da de vendte tilbage til Italien, og da han var blevet etableret i Milano, begyndte han at studere økonomi og handel på Università Cattolica del Sacro Cuore. Han blev ansat som leder af et reklamebureau med speciale i mode og design, hvor han øjeblikkeligt kom i kontakt med nogle vigtige virksomheder. Han begyndte sin karriere som fotograf relativt sent, men han har været overraskende succesfuld. Han har taget billeder af prestigefyldte brands i modeverdenen og har fotograferet skuespillere såsom Hugh Grant og Eva Mendez. 

Parisotto elsker naturligt lys og store, åbne rum såsom ørkener og havet. Hans fotografering fokuserer på handling og forførelsens magt. Hans arbejde er romantisk, visionært, elegant og aldrig vulgært. Han bor og arbejder i New York, Paris og Milano.

Til kalender nummer 6 valgte fotografen Marino Parisotto titlen på Donizettis berømte opera for at antyde de forskellige aspekter af kaffens personlighed – passion, romantik, drama og poesi. Billederne understreger ofte drikkens “maskulinitet” gennem en ikonisk, statelig og maskulin tilstedeværelse. Marino Parisotto begyndte som modefotograf. Hans reklamekampagner er karakteriseret ved en kraftfuld, romantisk og visionær stil, der ofte viser skønhed i alle dens former.

JANUAR

FEBRUAR

MARTS

APRIL

MAJ

JUNI

JULI

AUGUST

SEPTEMBER

OKTOBER

NOVEMBER

DECEMBER