Sammenlign Close

Kaffemaskiner

Lavazza kaffemaskiner tilbyder mange løsninger, hvis du vil nyde espresso derhjemme.
- Produkter
FILTER
FILTRÉR EFTER Alle kategorier
SORTÉR EFTER
FAMILIE
NULSTIL
ANVEND FILTRE
LÆS MERE
Jolie
Jolie
Designet af Jolie – den mest kompakte og støjsvage Lavazza A Modo Mio model - er italiensk hele vejen igennem. Glad og farverig, perfekt match til enhver stil, tilføjer et strejf af livlighed til indretning til indretningen og en intens og dyb kaffenydelse til ganen.
LÆS MERE SAMMENLIGN
LÆS MERE
Lavazza A Modo Mio SMEG
Lavazza A Modo Mio SMEG
Lavazza A Modo Mio SMEG er en kaffemaskine med stilrent italiensk design tilpasset smagen af den autentiske italienske espresso. Et unikt design og avancerede teknologier kombineret med ekspertisen og traditionen i espressoverdenen.
LÆS MERE SAMMENLIGN
LÆS MERE
A Modo Mio Deséa
LAVAZZA
A Modo Mio Deséa
Glad og farverig, Lavazza A Modo Mio Deséa perfekt match til enhver stil, tilføjer et strejf af livlighed til indretningen og en intens og dyb kaffenydelse til ganen. Aldrig har det været nemmere at brygge italienske barista- kaffer i dit køkken.
LÆS MERE SAMMENLIGN
NY

Lavazza afkalkning

Sådan forlænger du levetiden på din A Modo Mio kaffemaskine

LÆS MERE
ABONNEMENT

Lavazza da te

Vil du gerne modtage en gratis kaffemaskine?

NY

MilkEasy

Så du kan lave en cappuccino fra dine drømme.

LÆS MERE
Lavazza til virksomheder
Den bedste løsning til kaffeprofessionelle.
LÆS MERE

Lavazza A Modo Mio kaffemaskiner er resultatet af omhyggelig planlægning af folk, som gennem generationer har kendt til og videregivet kunsten at tilberede espresso. Med de kompakte og brugervenlige Lavazza A Modo Mio kaffemaskiner er det nemt at lave professionelt tilberedt, italiensk espresso derhjemme. Kaffekapslerne og kaffemaskinerne i A Modo Mio systemet sikrer kvalitet hver gang, fra første til sidste kop. På Lavazzas hjemmeside kan du finde den information, du har brug for til at få mest muligt ud af din Lavazza A Modo Mio espressomaskine.