VI ER STOLTE AF AT STØTTE

Den nye Lavazza-kalender

2030 virker langt væk, men hvis vi vil finde en bedre verden efter denne milepæl, er vi nødt til at handle nu.

I 2015 engagerede verdenslederne sig i den ambitiøse dagsorden for bæredygtig udvikling, et program, der definerer 17 punkter for, hvad der skal gøres for at forandre verden og sikre et værdigt liv for alle dens indbyggere.

Dette ansvar inddrager mennesker på alle niveauer. Stater, institutioner, private virksomheder og individuelle borgere: Kun ved at arbejde sammen, kan vi indfri målsætningerne i dagsordenen.

“Hvad gør jeg?” er, hvad vi bør spørge os selv om hver dag: Det er det vigtigste, en kalender kan minder os om på nuværende tidspunkt. Dette er det sidste nye kapitel i vores forpligtelse til bæredygtighed, som er blevet implementeret i flere end tyve projekter over hele verden og involverer 60.000 producenter.

Ligesom os, er der mange i verden, der er i front med hensyn til kampen om at skabe den fremtid, vi alle drømmer om.

Vi bad nogle af dem om at være hovedpersonerne i denne kalender. Gennem Platons portrætter vil de i løbet af året fortælle os om de mål, som de har blevet ambassadører for. Vi mener, at en positiv revolution starter med dem og sammen med dem, kan den ryste bevidstheden og gøre den fremtid lidt mere opnåelig. Fordi 2030 er nu.

Og du, hvad gør du?