VI ER STOLTE AF AT STØTTE

Den nye Lavazza-kalender

Det, jeg gør for 2030, er at opfordre befolkningen til at
respektere og forsvare menneskerettigheder hele verden.

Mit navn er Platon og jeg er fortæller. Som fotograf havde jeg det privilegium at fange essensen af mange af de mest indflydelsesrige internationale personligheder, herunder verdensledere, iværksættere og højteknologiske giganter samt showbusiness-ikoner. I samfundet betragter jeg dog mere mig selv som en person, der spiller rollen som kulturel provokatør, der udløser respektfulde debatter om emner, der skal forme vores bevidsthed og om vigtigheden af positiv ledelse. I de senere år har jeg fokuseret på dem, der har fået frataget deres magt. Nu vil jeg gerne sætte fokus på nye ledere, på at give dem al den autoritet, de fortjener. Takket være den fjerde industrielle revolution er vi mere forbundne og innovative end nogensinde før, og alligevel synes vi at vide mindre.

Den hastighed hvormed vi modtager nyheder, ser ud til kun at bekræfte, hvad vi allerede tror, som om vi er fanget i et ekkokammer, hvor alt er filtreret. Derfor forbliver stammekultur og intolerance en mørk kraft i det globaliserede samfundet. På et individuelt plan prøver jeg at modvirke denne kraft gennem historier, menneskelige statistikker og ved at give en stemme til dem, der ikke har en. Jeg grundlagde “The People's Portfolio”, en organisation, der bryder barrierer og opfordrer befolkningen til at respektere og forsvare menneskerettigheder over hele verden. Indtil videre har vi været i Myanmar, Egypten, Rusland og Den Demokratiske Republik Congo.

Det er på tide at skabe en ny skare af kulturelle helte: Ledere, som inspirerer os med deres mod, går imod undertrykkelse og fjendtlighed.

Samarbejdet med Lavazza er en mulighed for at præsentere en hær af frontløbere, der er en kilde til inspiration: Et fællesskab af globale borgere drevet af medfølelse og en dyb serviceånd over for andre. Disse personer er mine helte og jeg håber, at de også bliver dine.