VI ER STOLTE AF AT STØTTE

Den nye Lavazza-kalender

2030 er lige om hjørnet. Det er her faktisk allerede.
Dario Piselli, projektleder for “Solutions Initiatives”-teamet hos SDSN Youth
Det, jeg gør for 2030, er at
hjælpe unge mennesker og deres ideer.

Mit navn er Dario Piselli, jeg er projektleder for “Solutions Initiatives”-teamet hos SDSN Youth, ungeafdelingen af FN’s netværk for bæredygtig udvikling.

Mit team er ansvarligt for at identificere og støtte designløsninger, som unge over hele verden foreslår, for at nå de globale mål.

Det, vi gør, er at forbedre deres færdigheder og viden, men vigtigst af alt, øge synligheden af deres idéer ved at hjælpe deres udvikling gennem investeringer og sponsorer. Vi er en bro og et springbræt: Vi opretter en kæde med ledere fra den offentlige og private sektor, og vi opfordrer til tilhængernes involvering i projekter.
Grunden er, at det at promovere de nye generationers evner ikke kun er en måde at reducere ungdomsarbejdsløsheden og nå mål 8, men også er et bidrag til alle 17 globale mål.

Unge menneskers tilgang til firmaer, med deres evner og deres naturlige tilbøjelighed til at være forbundet, er mere etisk, innovativ og bæredygtig: Med andre ord velegnet til at håndtere de udfordringer, der i vores tid. 2030 er lige om hjørnet. Det er her faktisk allerede.