VI ER STOLTE AF AT STØTTE

Den nye Lavazza-kalender

Mad er et universelt sprog.
Manal Kahi, medstifter af “Eat Offbeat”
Det, jeg gør for 2030, er
bringe kulturer tættere sammen.

Mit navn er Manal Kahi og sammen med min bror Wissam grundlagde jeg “Eat Offbeat”, et cateringfirma, der serverer måltider, designet og klargjort af flygtninge, der i dag kalder New York City for hjem.
Menuerne er personligt designede af vores nyudlærte, professionelle kokke, som kombinerer de århundredgamle kulinariske traditioner med deres personlige vision. En enkelt måltid giver dig mulighed for at nyde retter fra fire-fem forskellige lande og regioner, og opskrifterne er innovative og lidt anderledes for de fleste mennesker, selv i New York City.

Vi siger, at vores medarbejdere har status som flygtninge, men er kokke af naturen, hvis originale delikatesser gør, at kunderne kommer tilbage.

Deres opskrifter er ikke kun motoren i vores aktiviteter: Med dem hjælper kokkene newyorkere til at opdage originale og innovative smage og retter dagligt. Med “Eat Offbeat” bidrager vi til en omskrivning af flygtningenes fortælling. Fra nu til 2030 vil vi fortsætte med at bringe kulturer og samfund tættere sammen på den bedste måde, vi kan dvs. gennem madens universelle sprog. Ved “Eat Offbeat” har vi anderledes smage, men vi deler værdier med alle andre, der støtter sammenhold og ligestilling.