VI ER STOLTE AF AT STØTTE

Den nye Lavazza-kalender

Jeg er overbevist om, at alle kan og bør deltage i at nå disse mål.
Francesco Faccin, grundlægger Honey Factory
Det, jeg gør for 2030, er at
genskabe kontakt mellem metropol og natur.

Mit navn er Francesco Faccin og jeg er industriel designer.

Jeg bor i Milano, og da jeg opdagede biernes mystiske og fascinerende verden, besluttede jeg at lave “Honey Factory”,

en mikroarkitektur til at producere honning i byen og til at skabe bevidsthed om den gamle, men meget moderne, praksis for biavl. Dens opgave er at samle to verdener, så langt væk fra hinanden som byen og naturen, men især at gøre byboere opmærksomme på et meget akut problem: Den fare, økosystemets balance er i, som skyldes udryddelsen af bier.

“Honey Factory” bliver derfor et værktøj til at opleve dem og føle empati med dem. På denne måde kan alle observere dem sikkert og samtidigt inviteres folk til aktivt at løse problemer, der påvirker alle.