TILBAGE
8 minuti
Coffee Culture

Earth Defenders: jordens vogter, bag kameraet.

Udgivet den 28 marts 18

Seksogtredive billeder, ét for hver side i de tre kalendere, dedikeret til Earth Defenders.

En flod af følelser: mod, stolthed, kærlighed og slid, fanget for evigt af tre fantastiske fotografer med international anerkendelse.

 

Lavazza betroede Steve McCurry med den første kalender i trilogien – den for 2015.

Han er en fotograf, der er kendt for den kunstneriske følsomhed, han bruger til at fortælle menneskets historie under krigskonflikter i kulturer, som er ved at forsvinde og i gamle og nye traditioner.

 

 

“Da Francesca Lavazza foreslog dette projekt, blev jeg glad og beæret.”

 

Steve har givet tilsagn om at hylde Afrika, dets mennesker med deres store værdighed, traditioner og historie. For at ære dets mænd og især dets kvinder, der står for det hårdeste arbejde.

 

Han var i stand til at fange kontinentets fantastiske sjæl, energi og værdighed ved at skildre maden og traditionerne, der relaterer sig til jorden. Traditioner, som jordens vogtere bevarer til deres børn i en ånd, der er fokuseret på ofring og stor lidenskab.    

02-Lavazza-Magazine-CoffeeCulture-40hands-img-sx.
03-Lavazza-Magazine-CoffeeCulture-40hands-img-dx.

 

 

Og det er denne overgang mellem generationer, mellem fædre og sønner, sammen med den nye verdensvision, som de unge lærer de ældre om, der er emnet for anden kalender i rækken, hvis lokation er Latinamerika og som er betroet til Joseph Anthony Lawrence.

 

Joey L. er en canadisk fotograf, som allerede er kendt for at tage på opdagelse i fjerne områder og opdage kulturer, såsom Indien og Etiopien. Hans billeder, taget for Lavazza, udviser ægte og ekstraordinære personer i normale situationer med henblik på at skildre de utrolige landbrugsmetoder og udbrede viden om dem til alle.

 

“Vi har lagt en masse tid, ressourcer og især passion i disse billeder.”

 

Hvert billede viser temaet Fra far til søn med en perfekt balance mellem en ny verdensvision og færdigheder, der er gået i arv fra en fjern fortid.    

04-Lavazza-Magazine-CoffeeCulture-40hands-fotofrafi-img-sx.
05-Lavazza-Magazine-CoffeeCulture-40hands-fotofrafi-img-dx.

 

 

“Samarbejdet med Lavazza har været unikt og helt fantastisk.”

 

Denne erklæring fra Denis Rouvre udtrykker en tanke, der deles af alle tre fotografer i projektet, som blev afsluttet i Asien i 2017 med den franske fotograf, der er kendt for sin markante følsomhed.

 

Fra starten fandt han emnet for den sidste kalender Vi er, hvad vi lever af stor interesse og stimulerende fra et kreativt synspunkt, en skildring af mennesket i forhold til dets omgivelser.


For at gøre dette forbandt han to billeder på en meget formel måde: På den ene side mennesket med alle skikke blotlagt, og på den anden side et sted, en geografi, et landskab.

 

 

Han har fotograferet oprindelige folk, bønder og mennesker, der lever ved havet og fandt, at deres miljø var afspejlet i deres ansigter og deres karakter. I hvert af disse mennesker så han en helt, der lever i tæt kontakt med deres jord: Deres liv er ikke nemt, men de har lever i fred.

 

Steve, Joey og Denis måtte efter deres fotosessions indrømme, at da de kom hjem, havde de lært en enorm lektion om livet. Håbet er, at de har formået at formidle de følelser, de har oplevet og at disse billeder kan ændre, hvordan de ses i alt.    

Vi har fundet flere artikler, der måske er interessante for dig...