TILBAGE
3 minuti
TheCoffeeBook

B for Blanding

Udgivet den 26 juli 17

Kaffeblandinger er kafferisterens hemmelige opskrifter, der skabes ved at blande forskellige typer kaffe for at skabe en unik og umiskendelig aromatisk profil.

 

Blanding er en ægte kunstform, der blev opfundet af Luigi Lavazza for mere end hundrede år siden. I dag er det eksperterne i vores forsknings&-udviklingsafdeling, der vælger de bedste kvalitetsprodukter og rejser til kaffeproducerende lande for at smage deres grønne kaffe.

 

 

De bedste blandinger indbefatter op til seks forskellige typer kaffe (kaldet ‘oprindelse’) og kan være 100 % Arabica, sød og duftende, eller en blanding af Arabica og Robusta med en kraftig, fuld smag.

Vasket Arabica er en finere og mere syrlig kaffe end uvasket Arabica, der er sødere og mere afbalanceret. Vasket Robusta har en mere rund smag end den uvaskede.

 

Smagen af blandingen afhænger også af varianternes oprindelse. En hovedsageligt brasiliansk oprindelse giver en rig og chokoladeagtig smag, mens en centralamerikansk oprindelse leverer mere aromatiske og sarte blandinger.

 

M come Miscela
M come Miscela

 

Vi er særligt opmærksomme på de koffeinfri blandinger. Her er udgangspunktet kaffe, der gøres koffeinfri via en naturlig metode baseret på kuldioxid.

 

Vi har fundet flere artikler, der måske er interessante for dig...

MAGASIN
S for Smag

LÆS MERE
MAGASIN
B for Bearbejdning

TheCoffeeBook

LÆS MERE
MAGASIN
C for Crema

LÆS MERE
MAGASIN
B for Bitter

LÆS MERE
MAGASIN
E for Espresso

TheCoffeeBook

LÆS MERE
MAGASIN
S for Smag

TheCoffeeBook

LÆS MERE
MAGASIN
M for Maling

TheCoffeeBook

LÆS MERE
MAGASIN
K for Koffeinfri

TheCoffeeBook

LÆS MERE
MAGASIN
R for Ristning

TheCoffeeBook

LÆS MERE
MAGASIN
I for Intensitet

TheCoffeeBook

LÆS MERE