TILBAGE
TheCoffeeBook

M for Maling

Udgivet den 25 juli 17

Maling er processen, hvor ristede bønner bliver til pulver.

Kaffepulver kan være fint, medium eller groft, hvilket beskriver de forskellige niveauer af kaffens modstand over for passerende vand. Malingsgraden ændrer udtrækningshastigheden og derfor også de endelige sanseegenskaber i drikken i koppen.

 

 

Espressokaffeblandinger er meget fintmalede for at muliggøre den udtrækningshastighed, som er typisk ved denne tilberedningsmetode, og hvorved vand kan indfange en maksimal mængde aroma på et par sekunder.

 

Den korrekte malingsgrad for en espresso opnås, når 25 ml kaffe tilberedes på 25 sekunder med 7 g malet kaffe ved et damptryk på 9 bar.

 

En mediummalet blanding er den mest velegnede blanding til mokkakanden, mens amerikansk kaffe, der laves med en filterkaffemaskine – også kendt som et pressestempel eller en stempelkande – kræver en grovere maling, så vandet kan opsuges på den tid, som brygningen tager, og aromaen kan overføres.

 

M come Macinatura
M come Macinatura

Vi har fundet flere artikler, der måske er interessante for dig...

MAGASIN
S for Smag

LÆS MERE
MAGASIN
B for Bearbejdning

TheCoffeeBook

LÆS MERE
MAGASIN
C for Crema

LÆS MERE
MAGASIN
B for Bitter

LÆS MERE
MAGASIN
E for Espresso

TheCoffeeBook

LÆS MERE
MAGASIN
S for Smag

TheCoffeeBook

LÆS MERE
MAGASIN
M for Maling

TheCoffeeBook

LÆS MERE
MAGASIN
K for Koffeinfri

TheCoffeeBook

LÆS MERE
MAGASIN
R for Ristning

TheCoffeeBook

LÆS MERE
MAGASIN
I for Intensitet

TheCoffeeBook

LÆS MERE