TILBAGE
TheCoffeeBook

R for Robusta

Udgivet den 03 juli 17

Coffea robusta er en stedsegrøn busk, der hører til familien af rubiaceae, slægten coffea, som dyrkes til fremstilling af espresso og hovedsageligt vokser i de centrale og vestlige dele af Afrika og Asien.

Planten vokser i højder mellem havets overflade og 600 meter, hvor den er modstandsdygtig over for varme-fugtige klimaforhold med temperaturer på over 30 °C. Den dækker ca. en tredjedel af verdens fremstilling af kaffe med dens karakteristiske fylde beriget med chokoladenoter og en vedholdende eftersmag.

 

R come Robusta
R come Robusta

Planten, der giver et større udbytte end Arabicavarianten, er mere modstandsdygtig over for sygdomme og giver cirka dobbelt så meget koffein.

 

Vi har fundet flere artikler, der måske er interessante for dig...

MAGASIN
S for Smag

LÆS MERE
MAGASIN
B for Bearbejdning

TheCoffeeBook

LÆS MERE
MAGASIN
C for Crema

LÆS MERE
MAGASIN
B for Bitter

LÆS MERE
MAGASIN
E for Espresso

TheCoffeeBook

LÆS MERE
MAGASIN
S for Smag

TheCoffeeBook

LÆS MERE
MAGASIN
M for Maling

TheCoffeeBook

LÆS MERE
MAGASIN
K for Koffeinfri

TheCoffeeBook

LÆS MERE
MAGASIN
R for Ristning

TheCoffeeBook

LÆS MERE
MAGASIN
I for Intensitet

TheCoffeeBook

LÆS MERE