Til sukkersiruppen
Siruppen laves ved at blande sukker og vand i en gryde, bringe det i kog og koge det i 9 minutter.
Siruppen laves ved at blande sukker og vand i en gryde, bringe det i kog og koge det i 9 minutter.
Lad vanilje og kaffepulver trække i alkohol i 7 dage. Si væsken ved hjælp af et stykke køkkenrulle eller et filter, som først er gjort vådt og vredet op, og en fin eller stormasket si. Tilbered espressokaffen. Bland sukkersirup (250 g) med alkoholen. Tilføj espressoen efterfulgt af vandet for at sænke alkoholindholdet. Lad det køle af ved stuetemperatur. Hæld blandingen på en eller flere flasker og sæt dem i fryseren. Når den er blevet kold, er likøren klar til servering!
Til sukkersiruppen
Siruppen laves ved at blande sukker og vand i en gryde, bringe det i kog og koge det i 9 minutter.
Til likøren
Lad vanilje og kaffepulver trække i alkohol i 7 dage.
Si væsken ved hjælp af et stykke køkkenrulle eller et filter, som først er gjort vådt og vredet op, og en fin eller stormasket si.
Tilbered espressokaffen.
Bland sukkersirup (250 g) med alkoholen.
Tilsæt espresso og derefter vandet for at sænke alkoholindholdet.
Lad det køle af ved stuetemperatur.
Hæld blandingen på en eller flere flasker og sæt dem i fryseren.
Når den er blevet kold, er likøren klar til servering!