Panettone med Zabaglione-kaffe

Sværhedsgrad
15m

Ingredienser
  • 200 ml kaffe (espresso eller mokka)
  • 30 ml Borghetti-kaffelikør
  • 6 æggeblommer
  • 120 g brun farin
  • 6 skiver panettone
  • 250 g flødeis
  • bær
Tilberedning

Metode

Del æggene og hæld æggeblommerne i en gryde med sukker, kaffe og likør. Rør med et piskeris og begynd at piske zabaglione i et vandbad, indtil blandingen ser blød ud og er vokset til dobbelt størrelse.

Skær derefter nogle skiver panettone og grill dem lidt på begge sider.

Lavazza-Magazine-CookitRight-img-sx-01-panettone
Lavazza-Magazine-CookitRight-img-dx-01panettone

Præsentation

Lav en lille bund af zabaglione på tallerkenen og læg en portion is på bunden. Læg panettone-skiverne ved siden af, pynt med bær og drys flormelis ud over desserten.

Lavazza-Magazine-CookitRight-img-sx-02-panettone
Lavazza-Magazine-CookitRight-img-dx-02-panettone

Den ideelle kaffe til denne opskrift

¡Tierra! Bio-økologisk

Kraftig og aromatisk

En førsteklasses kaffe til en enestående smagsoplevelse

FÅ MERE AT VIDE

Et par idéer til aftensmaden i aften: Lad disse opskrifter inspirere dig!

MAGASIN 15m
Stegt svinemørbrad med sprød bacon og kaffe-avocadocreme

Sværhedsgrad
PRØV DET NU
MAGASIN 15m
Panettone med Zabaglione-kaffe

Sværhedsgrad
PRØV DET NU
MAGASIN 15m
Græskar- og robiolarisotto med pølsespyd i kaffe

Sværhedsgrad
PRØV DET NU
MAGASIN 3H
Kaffetartelet

Sværhedsgrad
PRØV DET NU
MAGASIN 40m
Kaffe-cheesecake med honning-gelé

Sværhedsgrad
PRØV DET NU
MAGASIN 1H
Skaldyrsalat på creme af bøffelmozzarella

Sværhedsgrad
PRØV DET NU
MAGASIN 2H
Kaffe-chokoladekræmmerhus

Sværhedsgrad
PRØV DET NU
MAGASIN 20m
Oksefilet smagt til med kaffe

Sværhedsgrad
PRØV DET NU
MAGASIN 1H
Risotto med fontinaost, kaffe og kanelfigner

Sværhedsgrad
PRØV DET NU
MAGASIN 30m
Kaffeparfait

Sværhedsgrad
PRØV DET NU