Panettone med Zabaglione-kaffe

Sværhedsgrad
15m

Ingredienser
  • 200 ml kaffe (espresso eller mokka)
  • 30 ml Borghetti-kaffelikør
  • 6 æggeblommer
  • 120 g brun farin
  • 6 skiver panettone
  • 250 g flødeis
  • bær
Tilberedning

Metode

Del æggene og hæld æggeblommerne i en gryde med sukker, kaffe og likør. Rør med et piskeris og begynd at piske zabaglione i et vandbad, indtil blandingen ser blød ud og er vokset til dobbelt størrelse.

Skær derefter nogle skiver panettone og grill dem lidt på begge sider.

Lavazza-Magazine-CookitRight-img-sx-01-panettone
Lavazza-Magazine-CookitRight-img-dx-01panettone

Præsentation

Lav en lille bund af zabaglione på tallerkenen og læg en portion is på bunden. Læg panettone-skiverne ved siden af, pynt med bær og drys flormelis ud over desserten.

Lavazza-Magazine-CookitRight-img-sx-02-panettone
Lavazza-Magazine-CookitRight-img-dx-02-panettone

Den ideelle kaffe til denne opskrift

¡Tierra! Bio-økologisk

Kraftig og aromatisk

En førsteklasses kaffe til en enestående smagsoplevelse

FÅ MERE AT VIDE

Et par idéer til aftensmaden i aften: Lad disse opskrifter inspirere dig!

MAGASIN 15m
Panettone med Zabaglione-kaffe

Sværhedsgrad
PRØV DET NU
MAGASIN 3H
Kaffetartelet

Sværhedsgrad
PRØV DET NU
MAGASIN 40m
Kaffe-cheesecake med honning-gelé

Sværhedsgrad
PRØV DET NU
MAGASIN 1H
Risotto med fontinaost, kaffe og kanelfigner

Sværhedsgrad
PRØV DET NU
MAGASIN 2H
Kaffe-chokoladekræmmerhus

Sværhedsgrad
PRØV DET NU
MAGASIN 3H
Tagliatelle med kaffe

Sværhedsgrad
PRØV DET NU
MAGASIN 5m
Iskaffe efter aftensmaden

Sværhedsgrad
PRØV DET NU
MAGASIN 1H 50m
Kaffekager med yuzu-fyld

Sværhedsgrad
PRØV DET NU
MAGASIN 15m
Kaffegranita med ricottacreme

Sværhedsgrad
PRØV DET NU
MAGASIN 7H 15m
Bayersk kaffekage

Sværhedsgrad
PRØV DET NU