Lavazza med Eataly
Hvor førsteklasses kaffe finder nye eksklusive former.


Lavazza og Eataly har et fælles mål: at fremme det bedste fra Italiens mad for, at alle skal opleve overlegne sensoriske oplevelser. Eataly ophøjer italiensk kultur i verden: i denne sammenhæng er Lavazza – Italiens foretrukne kaffe siden 1895 – et must ved kulminationen af sådanne smagsoplevelser.

Regionale kaffer
Sansemættende rejse i Italiens regioner for at genopspore gårsdagens smagsvarianter i en kop. Lavazzas regionale kaffer er produkter, der er tilknyttet de mest autentiske traditioner sammen med mere innovative originale opskrifter skabt specielt til Eataly af Lavazza Training Center.
Torinesisk bavareisa
En Torino-specialitet fra 1700-tallet, hvorfra den berømte “bicerin” stammer, og nydt af berømte personligheder, bl.a. Cavour, Dumas og Hemingway. Den oprindelige “bavareisa”-drik er en blanding af kaffe, chokolade og cremet mælk, sødet med sirup.
Paduankaffe
Kaffe med mynte-aromatiseret fløde og tilføjet et drys af kakao er en specialitet i Padua. Den har været populær blandt intellektuelle, politikere, akademikere og elever, der har frekventeret byens barer siden 1800-tallet.
Salentino kaffe
Dette blev opfundet i 1950’erne i en lille bar i Lecce, hvor det blev en virkelig sommerspecialitet. For at tilberede den kombineres is, mandelmælk og espresso, så kaffen er afkølet, mens al smagen holdes intakt.
Napolitansk kaffe
Alletiders klassiker, som kommer fra kombinationen af kaffe og hasselnødder. Ideen går tilbage til middelalderen i Napoli selvfølgelig, men spredte sig hurtigt rundt omkring i hele Italien og endda i Europa.
Calabrisk kaffe
Kaffe, cognac og lakrids: Dette er de tre ingredienser, der danner grundlag for den calabriske opskrift. Dyrkningen af lakrids er en tradition i det sydlige Italien, hvilket fandtes hovedsageligt i Calabria i tidlig historie. Det udgør nu mere end 80 % af den nationale produktion.

Her kan du finde os
Du kan nyde den umiskendelige smag af Lavazza-kaffe i Eatalys forskellige butikker rundt om i verden.
<p>Milano</p>

Milano

<p>New York Flatiron</p>

New York Flatiron

<p>New York World Trade Center</p>

New York World Trade Center

<p>Chicago</p>

Chicago

<p>Boston</p>

Boston

<p>Saint Paul</p>

Saint Paul

<p>København</p>

København

<p>Moskva</p>

Moskva