rising-star-persone-M

Rising Star - kokkekonkurrence for fire unge danske talentfulde kokke

Der er tale om fire yderst talentfulde unge mennesker, der kommer fra flere steder af landet. De mangler blot det sidste skub for at etablere sig i den danske kokkeelite. Fælles for dem alle er, at de er ekstremt dygtige, og har bevidst at de kan begå sig i et køkken med fuld fart på, og kræver knivskarpe serveringer. Nu er det tid til at holde hovedet ekstra koldt, når de fire talenter skal i direkte duel på Bornholm i marts 2021 til Rising Star.

 

De fire deltagere til Rising Star 2021 er Luca Alticozzi – Henne Kirkeby Kro, Kasper Klitten Byrsing – Restaurant Sletten, Amanda Peldrup Grønning – Restaurant Kanalen, Eigil Bundsgaard Jensen – Hotel Frederiksminde

 

Lavazza er stolt sponsor af Rising Star og giver vinderen en helt unik præmie! Udover titlen som årets Rising Star, er der også en gastronomisk inspirationstur til Torino på højkant. Den exceptionelle tur til Norditaliens hovedstad sponsoreres af Lavazza, der har hovedsæde i netop Torino siden virksomhedens begyndelse i 1895. 

750x500-banner-final-M

Vinderen får et eksklusivt indblik i italiensk topgastronomi og en helt særlig deltagelse i Lavazza Gourmet Class Torino – en to dages tur til Norditalien, hvor vinderen får en unik mulighed for at opleve og suge til sig af gastronomisk viden. Vedkommende vil blive introduceret til italienske smagsoplevelser i særklasse og får inspiration til at integrere ingredienser på nye måder, der også kan bruges herhjemme. Lavazza Gourmet Class Torino vil også byde på rundvisning i Lavazzas hovedkvarter, hvor vinderen vil få mulighed for at opleve Innovations Center.

 

Her udvikles nye ideer og smage på både salte og søde tilberedninger med kaffe. Desserten til Rising Star skal indeholde kaffe fra netop Lavazza, og når de fire deltagere har afleveret retten, og den er blevet smagt på og bedømt, står kun én vinder tilbage. Hvem mon den endelige vinder bliver – Eigil, Luca, Amanda eller Kasper?