Identità golose 2017

Identità Golose US 2017 

Den internationale kulinariske kongres Identità Golose fandt sted i USA med en række skønne arrangementer i Chicago, New York og Boston. Gennem ni år har Identità Golose promoveret det italienske køkken i USA, og opgaven har været lagt i hænderne på kokke som Massimo Bottura, Davide Oldani og Roberto Cerea, der har krydset Atlanten for at give deres kulinariske talent frie tøjler.

En ren, ædel, original kaffe 

Fra Italien til New York er der et produkt, du ofte vil finde i din espressokop: Lavazza. I New York, for eksempel, er det den første ting på listen, når man er trådt over dørtærsklen på 200 Fifth Avenue, hvor en af Eatalys mest besøgte afdelinger ligger. For mange er det dagens første ritual. Ved skrankerne stod selveste Bottura, Oldani og Cerea, som alle gerne ville eksperimentere med den kulinariske alsidighed ved en kaffe, der er så ren, ædel og original som Kafa espresso, hvis navn stammer fra den etiopiske region, hvor Arabica-varianten stammer fra, et ordspil med den etymologiske oprindelse for ordet ‘kaffe’.